in

Candidatele la Miss România în Italia: Ionela Andrei

Ionela Andrei s-a născut la Calafat, în 1996. La doar 16 ani, este una din cele mai tinere concurente de la „Miss România în Italia”.

A venit în Italia în urmă cu 5 ani de zile, împreună cu mama şi fratele ei mai mic. În Italia, îi aştepta tatăl Ionelei, sosit cu doi ani înainte şi care îşi găsise de muncă în construcţii, la Roma. La puţin timp, şi mama ei şi-a găsit un loc de muncă: este angajată ca bucătăreasă, la Roma.

Primele patru clase, Ionela le-a făcut în ţară, dar nu a avut probleme la înscrierea în clasa a Va, în capitala Italiei: „Ştiam să vorbesc bine italiană, studiasem şi în plus am fost susţinută de profesori”, ne spune Ionela.

După doi ani, românca a început să practice înotul, un sport care îi place şi care a ajutat-o să-şi facă mulţi prieteni italieni. La terminarea gimnaziului, s-a înscris la un institut profesional cu profil turistic, unde studiază spaniolă, engleză şi franceză.

Votează candidata ta preferată AICI

Vrea să-şi continue studiile la facultate, tot la Roma, iar viitorul şi-l imaginează în Peninsulă. „În ţară, mergem în vacanţă, două săptămâni în luna august”.

De mică, Ionela şi-a dorit să participe la un concurs de frumuseţe, de aceea nu a ezitat să se înscrie la „Miss România în Italia”, mai ales că primii ei fani sunt chiar părinţii ei: „Familia mă susţine şi sunt sigură că va fi o experienţă deosebită”, ne-a mărturist Ionela, care speră să impresioneze juriul cu simpatia ei, şi numai: „Sunt destul de bună la dans şi la recitat, dar nu mă prea pricel la cântat. Vom vedea!”.

Miruna Căjvăneanu

Candidatele la Miss România în Italia: Georgiana Arsene

Miss România în Italia: Cine este Andreea Cernat?

“Miss România în Italia”: Cine este Andreea Apetroaie

Miss România în Italia: Cine este Adelina Andronic?