in

Cătălin Moroșanu a fost luat drept hoț de bagaje în Italia. „În viața mea nu m-am simțit mai prost!”

Luptătorul Cătălin Moroșanu (36 de ani) a povestit, pentru gsp.ro, cel mai trist și rușinos moment din viața sa în urmă cu mai mulți ani, când s-a deplasat în Italia pentru o competiție sportivă.

Se întâmpla în urmă cu mai mulți ani, la o gală organizată în Italia, unde Moroșanu și antrenorul său s-au simțit discriminați în vestiar.

«Am fost la o competiție în Italia. Am intrat cu antrenorul meu în vestiar și am început să vorbim. Erau mai multe națiuni acolo și, când ne-au văzut, s-au ferit de noi. Ziceai că avem COVID-19. S-au speriat, credeau că le furam lucrurile din bagaje.

Percepția europeanului e că românul este hoț. M-am simțit ca ultimul rahat. În viața mea nu m-am simțit mai prost și am zis că trebuie să fac ceva să schimb percepția asupra românilor și să las ceva în spate.”

Cătălin Moroșanu a intrat în politică, pentru a „face ceva”. El va candida în acest an, din partea PNL, pentru un post în Consiliul Județen Galați, după ce în ultimii 8 ani a făcut parte din Consiliul Județean Iași. 

„Am deja 8 ani în politică. Am două mandate de consilier la Iași, iar acum îl voi prinde pe cel de-al treilea la Galați. Ambiția de a demonstra că pot schimba ceva în România m-a făcut să intru în politică. Politica e foarte foarte dură.

Nu te lupți doar cu un adversar, ca în ring, aici ai de luptat constat, prin argumente și alte lucruri. Politica te dezvoltă, te pune cu picioarele pe pământ. Eu mulțumesc politicii, nu regret că o fac”, a spus Cătălin Moroșanu, la GSP Live.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
vaccin italia

Italia testează pe oameni un potenţial vaccin anti-COVID. «A avea un vaccin italian înseamnă a nu fi sclavii altor țări»

gripă sezonieră covid-19

Cum deosebim gripa sezonieră de Covid-19? Date esenţiale publicate de experţi, iată legătura cu pierderea mirosului