in

„Ce-ai făcut cu banii pe care ți i-am trimis din Italia?” Un român și-a dat logodnica în judecată

Muncea în Italia și îi trimitea bani iubitei din România, dar când s-a întors și a întrebat-o ce-a făcut cu banii, ea nu a știut ce să răspundă. Sau nu a vrut să răspundă. Iubirea s-a transformat în dramă.

Doi tineri din județul Botoșani au ajuns în instanță după ce relația lor de iubire a ajuns la final, scrie botosaninews.ro. Bărbatul a dat-o în judecată și îi cere înapoi, banii, cadourile, inclusiv inelul de logodnă.

Relația lor a început în 2016 și a durat doi ani. Tânărul lucra în Italia și banii îi trimitea în țară. Fata a mers să îl viziteze în Italia, apoi s-au întors împreună și au stabilit să se căsătorească la starea civilă și după un an să facă nunta.

Doar că planurile s-au schimbat când tânărul a început să o ia la întrebări pe fată despre banii trimiși. Așa că aceștia au rupt logodna cu o zi înainte de starea civilă. Totodată, au anulat și nunta, deși tânărul plătise avansurile necesare la lăutari, fotograf și restaurant.

Rămas și fără mireasă și fără bani, tânărul a cerut ajutorul magistraților Judecătoriei Botoșani. El cere înapoi banii inclusiv pentru inelul de logodnă, școala de șoferi pe care i-a plătit-o tinerei, bijuterii, telefon, dar și pentru biletul plătit ca fata să vină la el în Italia.

Practic, tânăra ar trebui să îi restituie acestuia peste 9.000 de euro şi 3.500 de lei, dar şi daune morale de 10.000 de euro.

Tânărul nu are însă documente care să justifice cadourile oferite fetei.

Și tânăra a cerut în instanță daune de 10.000 de euro, dar instanța a respins ambele pretenții. Bărbatul nu s-a lăsat, însă, și a făcut apel.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 4]

Bogdan Aurescu s-a întâlnit cu Luigi Di Maio, au anunțat o nouă ședință comună a guvernelor Italiei și României

şeful poliţiei române interlopii

Șeful Poliției Române recunoaşte că s-a întâlnit cu interlopi din clanul Duduianu în miez de noapte: «Am făcut un demers absolut legal»