in

Ce face astăzi Mădălina Pometescu, prima câștigătoare a concursului Bake Off Italia

Vă amintiți de Mădălina Pometescu de la „Bake Off Italia”? Ea a fost prima câștigătoare a show-ului de talente. Iată ce sa întâmplat cu ea. Bake Off Italia este cu siguranță cel mai „dulce” show de talente de la TV și a ajuns acum la a unsprezecea ediție. Totuși, deși au trecut 10 ani de la finalul primei ediții, fanii emisiunii își amintesc cu siguranță de câștigătoarea Bake Off Italia 1.

Succes colosal: Bucătar român din Italia, influencer alimentar cu 8,6 milioane de urmăritori pe TikTok

Mădălina Pometescu a triumfat în cadrul primei ediții a celebrului program de cofetărie găzduit de Benedetta Parodi. Născută în Marsciano, dar de origine română, Pometescu a cucerit juriul cunoscutului spectacol de patiserie cu deserturile ei gustoase și, cel puțin, delicioase și creațiile ei uluitoare. Totuși, ceea ce fanii istorici ai Bake Off Italia s-au întrebat mereu este ce s-a întâmplat cu Mădălina. Își va fi realizat visul secret? De altfel, ea visa să își poată deschide propria patiserie.

Dar să mergem în ordine și să aflăm împreună și mai pe larg ce s-a întâmplat cu Mădălina Pometescu. Au trecut acum zece ani de la victoria ei binemeritată la Bake Off Italia.

Bake Off Italia: ce s-a întâmplat cu prima câștigătoare Mădălina Pometescu?

La 10 ani de la ultimul episod al primei ediții „Bake Off Italia”, fanii programului de pe canalul Real Time se întreabă ce face astăzi câștigătoarea Mădălina Pometescu .

Aceasta a fost de fapt încoronat câștigătoarea show-ului de talente pe dulciuri și produse de patiserie din 3 ianuarie 2014. Acum, așadar, Pometescu continuă să fie patiser? Iată ce s-a întâmplat.

Românca Dorina Burlacu, premiată la Florența cu „5 stele de Aur în Bucătărie”

Ce face astăzi Mădălina Pometescu

După cum relatează site-ul oficial Real Time, se pare că Mădălina Pometescu continuă să scoată delicatese în bucătărie. De altfel, după ce și-a publicat cartea de rețete, Sweets of Heart , fosta câștigătoare a Bake Off Italia și-a deschis apoi și un blog și a început să publice rețete video pe YouTube.

Ulterior, în 2020 își va deschide în sfârșit propria patiserie. Acesta este Lift Milano, o patiserie, cafenea și, de asemenea, o gelaterie, situată în capitala Lombardiei, scrie streetfood.it.

În plus, după cum reiese din profilul ei de socializare de pe Instagram, Pometescu continuă să lucreze ca patiser și, de asemenea, ca blogger gastronomic. Mai mult, pe profilul ei sunt numeroase fotografii cu dulciuri si idei delicioase de replicat acasă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Se caută rămășițele unui cadavru

Săpături ale poliției în Calabria, se caută cadavrul unui cetățean român ucis de Mafie

Trei români grav răniți în timp ce munceau noaptea în tunelul Loppio-Busa. Au căzut de la cinci metri înălțime