in

Cea mai frumoasă fată din Italia este o româncă: Roxana Chiriță, 14 ani, Miss Teenager 2018

Are 14 ani, locuiește la Roma, și este româncă cea mai frumoasă fată din Italia. Roxana Chiriță a câștigat celebrul concurs de frumusețe Miss Teenager Original 2018, intrând în galeria de onoare a concursului, alături de nume ca Simona Ventura, Milly Carlucci, Barbara De Rossi, Isabella Ferrari, Claudia Gerini… De origine română, de 1,78 m înălțime, cu păr lung șaten și ochi căprui, a captivat juriul și comisia tehnică a concursului, care a proclamat-o și Miss Teenager Beauty.

Roxana, câștigătoare, a avut numărul 23 în concurs

Pe locul doi o fată din Roma, Silvia Cerioni, 18 ani, iar pe locul trei Roberta di Lorenzo, în vârstă de 17 ani din Caserta, scrie Il Messaggero. După o oprire de șapte ani, din cauza dispariției fondatorului istoric și creatorul concursului, Nunzio Lusso, a revenit la Roma concursul între domnișoare care a descoperit staruri de film și televiziune. „Miss Teenager Original” este noul nume al competiției de frumusețe, care a avut loc într-un hotel de lux din zona Bravetta.

La concurs au participat 27 de concurente din toată Italia. Consursul a fost prezentat de prezentatorul tv Angelo Martini și de vedeta web, cu peste un milion de fani Angelica Massera.

Câștigătoarea avea numărul 23. Acum speră într-un viitor luminos în modă sau televiziune în Italia.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Accademia di Romania – Roma, scriitoarea Ana DANCA, promovată în cadrul întâlnirilor „I MERCOLEDÌ LETTERARI”

Studentă violată sub un pod din Florența de un român. Salvini: «Să fie castrat»