in

Concert de Crăciun la Vatican, audiența privată la Papa Francisc. Asociația Românilor din Italia anunță participanții – FOTO

Asociația Românilor din Italia (ARI) este onorată să anunțe propria contribuție la organizarea tradiționalului concert de Crăciun de la Vatican. A 31-a ediție a concertului a fost înregistrată sâmbătă, 16 decembrie 2023. Programul artistic a inclus cele mai frumoase și emoționante momente datorită prestației excepționale a tenorului de renume internațională, Alin Stoica care a impresionat audiența cu interpretarea sa fiind aplaudat și ovaționat pentru talentul imens, un vârf incontestabil al liricii mondiale.

ROUNIT: Proiectul întoarcerii românilor din diaspora, prezentat la Parlamentul European – VIDEO

George Simion, invitat important la reuniunea partidului Giorgiei Meloni de la Roma. După eveniment, liderul AUR s-a întâlnit cu Papa Francisc

Asociația Românilor din Italia alături de sponsorii oficiali români precum Chimcomplex S.A., Retter Group, ADF PROD S.R.L. și alții, a adus o contribuție importantă la acest eveniment participând cu o delegație formată din 80 de compatrioți români, reprezentanți ai companiilor partenere. Evenimentul înregistrat va fi transmis de Crăciun de către televiziunea italiană Canale 5.

Momentul culminant a fost primirea în audiență la Sanctitatea Sa Papa Francisc înaintea concertului. Delegațiile din România incluzând familiile Retter, Vuză, Terteleac, Harătău, Luca și parlamentarul PSD Alfred Mihai au avut ocazia de a interacționa și oferi Suveranul Pontif diverse cadouri.

VIDEO – liderul AUR, George Simion, aplaudat la scenă deschisă la reuniunea simpatizanților Fraților Italiei de la Roma

Președintele ARI, Eugen Terteleac, a subliniat succesul evenimentului, exprimându-și bucuria datorită interacțiunii cu Papa Francisc și binecuvântării primite pentru comunitatea românească din Italia.
A fost de asemenea menționată participarea lui George Simion care a oferit Sanctității Sale un cadou inedit: o operă de artă a unui sculptor renumit, simbolizând unitatea poporului român în fața provocărilor globale.

Asociația Românilor din Italia se mândrește cu realizările din acest an și anticipează cu entuziasm organizarea ediției viitoare a concertului la București. În acest fel, va fi marcat un nou capitol în promovarea culturii și valorilor românești pe scena internațională, scrie într-un comunicat Asociația Românilor din Italia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Colindători în centrul istoric al Romei. „Un mic mare miracol”

Italienii preferă româncele

Căsătoriile mixte: Italienii preferă româncele când își aleg partenera de viață