in

Copil român supertalentat, a câștigat la Roma concursul internațional ”Viva Italia 2020“. A cântat în duet, alături de mama sa!

Mihai Bratosin, un copil din județul Vrancea a reprezentat România, cu succes, la concursul internațional „Viva Italia 2020“ de la Roma. El a obținut marele premiu (Grand Prix) la secțiunea pop-song, categoria 10-12 ani, în urma interpretării melodiei „I’ll put a spell on you“ și locul I, tot la secțiunea pop-song, în duet, alături de mama sa, Diana Bratosin, încântând juriul cu interpretarea melodiei „A fool in love“.

În cadrul concursului au participat 18 țări (Armenia, Romania, Rusia, Ucraina, Suedia, Italia, Letonia, Cipru, Portugalia, Malta, Moldova, UK, Franța, Albania, Bulgaria, Kosovo, Cehia, Polonia), iar participarea lui Mihai la acest concurs vine din partea directorului World Association of Performing Arts, Armando Gukasian, ca urmare a rezultatelor obținute de-a lungul anilor, precum și obținerii locului I la secțiunea muzică, alături de mama lui, la Festivalul Internațional de Arte, Caucaz 2019, acolo unde a câștigat marele premiu.

De la Roma, Mihai Bratosin se întoarce acasă cu premiile și diplomele obținute, dar și cu o invitație cu participare gratuită la festivalul internațional Rising Stars de la Kosovo, o invitație care-l duce direct în finala concursului internațional Silver Yantra din Bulgaria și o invitație specială la festivalul internațional din Italia.

Faptul că Mihai Bratosin reușește mereu să câștige locuri fruntașe la concursuri naționale și internaționale se datorează în primul rând ambiției și perseverenței pe care o are, doamnei Aurelia Vaida care îl pregătește pe Mihai de când avea acesta 4 ani, părinților lui care l-au înscris la numeroase concursuri, chiar dacă le-a fost foarte greu din punct de vedere financiar și altor câteva persoane, puține de altfel, care l-au ajutat.

Înainte de plecarea la Roma, Diana Bratosin, mama lui Mihai, declara jurnaliștilor de la Monitorul de Vrancea că uneori este greu să se descurce cu plata taxelor de participare, a cazării, a drumului, însă merg înainte și îl sprijină necontenit, deoarece consideră că România are nevoie de tineri talentați, ambițioși, ce ne fac mândri că suntem români. „Pentru Mihai participarea la acest concurs este o altă oportunitate de a arăta că românii sunt talentați și noi îi suntem alături și îl sprijinim. Atât moral cât și financiar. Chiar dacă uneori ne este greu să ne descurcăm cu plata taxelor de participare precum și a celor de cazare, care sunt destul de scumpe, mergem înainte! Atât Vrancea cât și România au nevoie de tineri ambițioși, care să arate întregii lumi că au talent, sunt muncitori și se întorc de peste tot cu premii ce ne fac mândri că suntem români“, spunea Diana Bratosin, mama tânărului artist, în urmă cu o lună.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Monstrul din Calabria, condamnat la mulți ani de închisoare, a ținut prizonieră o româncă timp de 10 ani

Un orășel din Italia oferă chiria celor care se decid să se mute acolo. ”Stimulează oamenii să rămână în oraș”