in

Corina Neguţ, covergirl la Montecatini Terme

Este Corina Negruţ, de 22 de ani, noua covergirl pentru luna noiembrie a faimoasei reviste internaţionale de tuning Elaborare care a apărut luna aceasta la toate chioşcurile de ziare din Italia, anunţă La Nazione. Fotomodelul locuieşte de aproape doi ani în localitatea Montecatini Terme, pe care, în interviul său, o descrie astfel: "Pentru mine Italia înseamnă iubire, frumuseţe şi fericire. Montecatini Terme este un mic paradis pe pământ: am întâlnit multă cordialitate, spaţii verzi în care să mă relaxez şi să merg cu bicicleta, magazine foarte frumoase pentru femei şi magnificele şi renumitele Terme".

Şi tocmai datorită apelor termale Tettuccio, graţie colaborării responsabilului biroului comercial şi de marketing, a vice-primarului Edoardo Fanucci şi a întregii administraţii locale, fotomodelul nostru a realizat recent un pictorial publicitar tocmai în interiorului stabilimentului istoric, oferindu-l gratuit.

Născută la Bucureşti, unde şi-a luat licenţa anul acesta în limbi şi literaturi străine, Corina, care vorbeşte în mod curent engleza şi italiana, l-a cunoscut pe logodnicul său italian pe Facebook.

"Sunt logodită de aproape doi ani cu Luca, un bărbat din Montecatini, cu care împărtăşesc mare parte dintre gusturile mele, în special fotografia, de care partenerul meu este pasionat făcându-mi toate pozele pe care mi le doresc. Pe lângă aceasta, logodnicul meu este cel care realizează scenariile, cel care alege luminile potrivite pentru scenele fotografice, şi ca agent al meu este prezent la fiecare pictorial al meu, casting sau concurs. ~n concluzie o persoană inestimabilă, competentă şi foarte afectuoasă".

Corina iubeşte bucătăria italiană, "de la spaghete cu roşii la paste cu busuioc şi usturoi, de la plăcinte sărate la pizza margherita, salată cu grâu, paste cu sos de carne tocată, tortellini cu unt şi salvie, şi multe alte mâncăruri cu peşte. Din bucătăria românească îmi lipsesc faimoşii covrigi, de asemenea salamul meu preferat, Salam de Sibiu, cel mai bun din România!". Dorinţele sale: "Să se afirme ca model, să aibă ceva experinţe de televiziune şi să joace într-un film comic cu Christian De Sica".

(sursa: La Nazione/ Foto: Andrea Valentini)

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Gerard Butler se pregăteşte să îi cunoască pe părinţii Mădălinei Ghenea

Cum au sărbătorit românii de la Roma Ziua Naţională (FOTO)