in

Corina Toma, badante eroină

A făcut scut cu propriul corp, reuşind să o salveze, dar a sfârşit sub roţile maşinii şi a fost târâtă aproape douăzeci de metri. Corina Toma, 52 de ani, îngrijitoarea unei italience bolnave de Alzheimer din Treviso, a fost internată în stare gravă la spital.

Presa italiană a numit-o pe româncă “îngrijitoarea eroină”. Corina Toma o îngrijeşte de ce va timp pe F.G., de 62 de ani, bolnavă de Alzheimer, rezidentă la Treviso.

Pe 8 octombrie, în jurul orei 16.30, cele două femei fă ceau o plimbare. Au încercat să traverseze strada pe zebră, dar au fost lovite de o Kia Soul condusă de o femeie din Casier, L.C., de 47 de ani, care a explicat Poliţiei municipale că nu şi-a dat seama de prezenţa celor două femei care încercau să traverseze strada.

F.G. a căzut, împinsă de Corina Toma din faţa maşinii, în încercarea disperată de a o salva. Însă Corina nu a reuşit să evite impactul cu autoturismul şi a fost târâtă mai mulţi metri înainte ca şoferiţa să oprească.

În câteva clipe la faţa locului au sosit oamenii de la 118. Starea femeii de 52 de ani a fost considerată extrem de gravă de către medici, care au dispus internarea acesteia la Neurochirurgie.

A fost supusă unei foarte delicate intervenţ ii chirurgicale şi încă nu este în afara pericolului. Femeia bolnavă de Alzheimer, pe care o îngrijea Corina Toma, este şi ea internată la spital, dar starea ei nu este gravă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Ti Amo” versiunea în italiană a melodiei „Două cuvinte”-VIDEO viral pe Youtube

Antonescu şi Ponta, cu poporul pe stadion. Băsescu, cu europenii la Parlament