in

Delegație de parlamentari români la Verona și Valeggio sul Mincio, întâlniri cu primarii italieni, campanii pentru români

În cadrul campaniei de informare din Valeggio sul Mincio, alături de o delegație de parlamentari români, formată din deputați și senatori, deputatul PNL de diaspora, Valentin Făgărășian, a participat la o întâlnire cu primarul Alessandro Gardoni, pentru a discuta despre comunitatea românească.
Italia găzduiește cea mai mare comunitate de români din Europa.
>>> Citește despre această inițiativă și aici: Verona, campanie importantă pentru români! Oportunităţi de revenire în ţară cu ajutorul fondurilor europene

Delegație de parlamentari români la Verona și Valeggio sul Mincio

Pe parcursul întâlnirii, primarul a descris Valeggio sul Mincio drept cea mai frumoasă localitate din Italia, vorbind despre imigrația italiană și valoarea adăugată pe care comunitatea românească o aduce țării, fiind strâns integrată atât în ​​viața profesională, cât și în cea socială și în politică.

De asemenea, pe parcursul zilei de 28 aprilie deputatul Făgărășian a participat la o întâlnire și cu primarul orașului Verona, Damiano Tomasi. S-a discutat despre strategii în vederea dezvoltării economice, cât și despre viitoare înfrățiri cu orașe din România.

Primarul Tomasi și-a arătat aprecierea față de aportul comunității de români din regiunea Veneto, explicând totodată aprecierea pe care o are față de implicarea socială, politică și culturală a românilor din această regiune.

cu primarul orașului Verona, Damiano Tomasi

Aportul social, politic și economic pe care comunitățile de români din Italia îl aduc este, fără îndoială, unul semnificativ. Prin această campanie de informare această campanie dorește să le prezinte românilor oportunitățile pe care le pot accesa.

”Totodată, prin discuțiile cu decidenți politici trebuie să valorificăm contribuțiile semnificative pe care românii noștri le aduc din toate punctele de vedere”, a declarat deputatul PNL Valentin Făgărășian.

cu primarul localității Valeggio sul Mincio
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Român gelos ucide pisoiul soției

Ravenna, un român gelos i-a ucis pisoiul soției: „Îl iubești mai mult decât pe mine”

A intrat în pasaj în direcția greșită

A intrat cu Tirul în direcția greșită într-un pasaj subteran la Verona: accident cu 2 mașini