in

Ravenna, un român gelos i-a ucis pisoiul soției: „Îl iubești mai mult decât pe mine”

Român gelos ucide pisoiul soției. Era atât de gelos încât nu suporta că soția sa avea grijă se un motan de pripas. O obsesie care l-a determinat să omoare micul animal, considerând atenția „excesivă” a femeii. Acum bărbatul de 37 de ani de origine română și rezident într-o fracțiune din zona Ravennei, acuzat de rele tratamente în familie și ucidere de animale, este judecat.

>>> Arunca cu cățelul în mașinile parcate, român denunțat la Palermo pentru rele tratamente împotriva animalelor

Român gelos ucide pisoiul soției

Procesul a început cu mărturia femeii, fosta soție a inculpatului. Ea și-a amintit de momentul îngrozitor petrecut la 1 martie 2022, în care soțul ei și-a dezlănțuit furia asupra pisoiului, un vagabond cu care se crease o anumită legătură și pe care ea îl hrănea în fiecare zi.

Cei doi vorbeau – și-a amintit femeia – când s-a ridicat pentru a deschide ușa pisoiului. Enervat, bărbatul ar fi acuzat-o că l-a preferat pe el: rostind cuvintele „vezi, te uiți mai mult la pisoi decât la mine”, pentru a-l captura apoi pe micul animal. „Uite ce fac iubirii tale când nu mă asculți sau nu mă privești”. În acel moment l-a zguduit mai întâi, apoi l-ar fi tras de cap și de picioarele din spate. Soția a privit pisicul închizând ochii, apoi l-a văzut pe soțul ei coborând în curte, unde l-a văzut săpând o groapă. Pisicul nu a mai fost văzut din acea zi.

Fetiță în genunchi pe coji de nucă, român din Italia judecat pentru rele tratamente

Rele tratamente în familie

Nu este singura acuzație pentru care trebuie să răspundă inculpatul, susținută de avocatul Luca Berger. Din iunie 2021 până în martie 2022, bărbatul și-a maltratat soția în mod repetat, atât prin hărțuire psihologică, cât și fizică. I-a verificat telefonul mobil, i-a interzis să iasă din casă, ba chiar să se uite pe whatsapp și pe profilurile de socializare. Ar fi amenințat-o și în ziua nunții și tot cu o zi înainte de nuntă.

În cele din urmă, soția și-a găsit curajul să-și denunte partenerul, poliția din Ravenna începând cercetările. La vremea respectivă, împotriva bărbatului de 37 de ani a fost luată măsura asigurătorie a interzicerii apropierii la 500 de metri de victimă, măsură dispusă de judecătorul de instrucție tot în lumina uciderii acelui mic animal, catalogată drept „răzbunare absurdă”. În cadrul procesului s-a constituit parte civilă asociația ambientalistă Lndc Animal protection, solicitând o despăgubire de 10.000 euro, relatează Corriere Romagna.

Artist român din Italia, condamnat la 8 ani de închisoare: „Și-a sechestrat soția pentru moștenire”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Accident la Ginosa, în provincia Taranto

Accident în provincia Taranto, doi soți români și un italian au murit într-o ciocnire frontală

intalnire primari italia

Delegație de parlamentari români la Verona și Valeggio sul Mincio, întâlniri cu primarii italieni, campanii pentru români