in

Arunca cu cățelul în mașinile parcate, român denunțat la Palermo pentru rele tratamente împotriva animalelor

Se distra aruncând cu cățelul în mașinile parcate. Poliția de Stat a denunțat un român, în vârstă de 46 de ani, din Palermo, sub acuzația de maltratare a animalelor.

La scena din via Paolo Emiliani Giudici din Palermo a asistat un cuplu de italieni, soț și soție, care au contactat 112.

Românul beat, cu antecedente penale, l-a bătut în repetate rânduri pe micul animal. Câinele rănit a fost confiscat și încredințat veterinarilor municipalității.

Evenimentele s-au petrecut în 10 iunie, după-amiază. „În jurul orei 15:00, o patrulă de polițiști de la Oficiul General de Prevenire și Salvare Publică – comunică Chestura – în timpul serviciului de control al zonei a fost alertat din sala de operații din via Paolo Emiliano Giudici, unde a fost semnalată o dispută între două persoane, din cauza unui câine.

Agenții au ajuns imediat și i-au separat pe cei doi bărbați și au aflat din povestea unuia dintre cei doi ce s-a întâmplat. Unul di cei doi a povestit că, cu puțin timp înainte, a fost martorul unui episod de rară cruzime comisă de către celălalt interlocutor și din acest motiv l-a mustrat grav”.

Conform declarației martorului, confirmată de soția sa care a asistat la scena de la balconul casei, atitudinea disprețuitoare față de animal din partea bărbatului de 46 de ani nu ar fi fost fără precedent, dar deja observată în cel puțin o altă circumstanță, cu câteva zile înainte și pe același drum.

Agenții l-au salvat pe cățel, de rasă mixtă, pe care l-au găsit pe drum înspăimântat, tremurând, flămând și cu o rană vizibilă la ureche.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Conte anchetă Bergamo

Revolta italienilor din Bergamo, mai multe anchete sunt în desfăşurare. Premierul Conte și doi miniştri, audiați de procurori

O italiancă a gătit măsline pane în timp ce era operată pe creier – VIDEO