in

Accident în provincia Taranto, doi soți români și un italian au murit într-o ciocnire frontală

Accident la Ginosa, în provincia Taranto – Noaptea trecută, un cuplu de români și un italian de 27 de ani au murit. Un alt bărbat este rănit.
>>> Ciocnire frontală la Esine, o româncă de 52 de ani și-a pierdut viața. Daniela locuia în provincia Bergamo

Accident la Ginosa, în provincia Taranto

Tragedie pe drumul provincial 580 în Ginosa, în provincia Taranto. Trei persoane au murit , iar una a fost rănită în urma unui impact frontal între două mașini, ambele Fiat Punto. În urma impactului, doi soți români cu domiciliul în Ginosa au murit pe loc, el avea 30 de ani, ea 25 de ani. În timpul transportului cu ambulanța la spitalul din Taranto, un tânăr de 27 de ani, Alessandro Calabrese, rezident în Marina di Ginosa, a murit. Rănitul este internat la Castellaneta: starea lui nu ar fi gravă.

La fata locului au intervenit carabinierii din Ginosa. Au sarcina de a reconstrui dinamica accidentului și de a stabili responsabilități. Cea mai probabilă ipoteză pare să fie aceea a unei depășiri riscante de către unul dintre mașinile implicate în accident. Au lucrat și lucrători sanitari de la 118 și pompierii detașamentului Castellaneta și comandamentului provincial din Taranto, extragând victimele din epavele celor două mașini, scrie globalist.it.

>>> Foggia, doi români au murit într-un accident cumplit, mașina lor s-a rupt în două

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Verona campanie importantă pentru români

Verona, campanie importantă pentru români! Oportunităţi de revenire în ţară cu ajutorul fondurilor europene

Român gelos ucide pisoiul soției

Ravenna, un român gelos i-a ucis pisoiul soției: „Îl iubești mai mult decât pe mine”