in

Delia, o elevă româncă de 15 ani, declarată ”La + Bella di Ferrara”

Delia, o elevă româncă de 15 ani, declarată ”La + Bella di Ferrara”. Vineri, 9 decembrie, la Sala Estense a avut loc finala concursului de frumusețe „La + Bella di Ferrara”, aflat la cea de-a 27-a ediție. Evenimentul, care a colaborat întotdeauna cu asociații caritabile, la ediția din 2022 a donat toate încasările serii comitetului Ferrara Telethon, anunță estense.com.
Câștigătoarea a fost Delia Padure, în vârstă de 15 ani, de origine română, născută în Ferrara și studentă la institutul Enaudi.

O româncă de 19 ani reprezintă Piemonte la concursul Miss Italia – FOTO

Delia, o elevă româncă de 15 ani, declarată ”La + Bella di Ferrara”

Seara, prezentată de Franco Casoni, a început cu un videoclip de istorie culturală realizat de profesorul Francesco Scafuri, care a explicat celor prezenți istoria și curiozitățile sălii Estense, făcând referire la cartea sa „La Ferrara mai raccontata” (Ferrara niciodată povestită).

Apoi au venit concurentele care au defilat pe scenă în bikini și rochii de seară, punându-și în evidență frumusețea, prestanța și eleganța și prin coregrafia realizată de Jana Barisova.

Juriul a fost compus din: Influencerul Reggiana Brunella Bigoni, dansatoarea Mattia Mantovani și mister ales Notte Rosa, Paola Benini, creatorul de modă Carlo Porta, Alison Marchiò de la Generali via Baluardi, influencerul bolognez Veronica Bagnoli, avocata Rita Gagliardi, actorul de teatru Mirko Cusinatti, Lorenzo Zanirato, editorul de calendare Malemodel, modelul Mirela Ghita, antreprenorul Lello Masnada, Mirella Sava, domnișoara Notte Rosa și câștigătoarea de anul trecut, Elisa Ferrari.

foto: Facebook

În timpul serii, artiștii de la Tale e Quale de la Dogato Sisters & Friends au prezentat omagii artistice aduse Loredanei Bertè, lui Andrea Bocelli, Elvis Presley, Tina Turner și cantautorului și producătorului de discuri Tiziano Bak Bacarani, care a propus Hola.

Câștigătoarea a fost Delia Padure, în vârstă de 15 ani, de origine română, născută în Ferrara și elevă la institutul Enaudi, La + Bella in Fashion pentru Sophie Paganini, în vârstă de 18 ani, din Ferrara, La + Bella in Fitness pentru Michelle Paganini, în vârstă de 21 de ani, din Ferrara și La + Bella in Sorriso pentru Michelle Bonazza, în vârstă de 16 ani, din Comacchio.

În timpul serii, președintele comitetului Telethon din Ferrara, Dr. Claudio Benvenuti, a mulțumit celor prezenți, iar marele final a avut loc pe scenă, toți artiștii urându-și sărbători fericite cu un cântec de Crăciun.

Concursul se va relua în 2023 și se adresează doritorilor cu vârste cuprinse între 14 și 28 de ani, înscrierea este gratuită.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]

Italia, a terminat facultatea, dar e bucuroasă că s-a angajat ca gunoieră: „Îmi cumpăr mașină”

orase italia

În ce orașe din Italia se trăiește cel mai bine! Iată clasamentul ”calității vieții” cu peste 100 de localități