in

Italia, a terminat facultatea, dar e bucuroasă că s-a angajat ca gunoieră: „Îmi cumpăr mașină”

Gunoieră cu facultate în Italia – Federica Castiglia, nou angajată ca operator ecologic în Napoli, este foarte bucuroasă. „Sunt o gunoieră cu o diplomă de facultate. Am ales postul permanent. Și acum îmi cumpăr mașina”, a declarat ea pentru Repubblica.

Gunoieră cu facultate în Italia

În Italia întotdeauna a fost greu de găsit un loc de muncă cu contract pe timp nedeterminat, care îți oferă o mulțime de avantaje. Iar cei angajați la stat sunt cei mai fericiți, sunt bine plătiți și mai inamovibili ca un judecător. Chiar un post de gunoier este la mare căutare. Federica Castillia, 24 de ani, este una dintre fericitele câștigătoae ale concursului de gunoieri de la Napoli. Chiar dacă a terminat facultatea.

«Credeți-mă, sunt foarte fericită. Sunt absolventă da facultate, așa, și? Unde scrie că cine a studiat nu poate fi măturătoare?”.

Federica Castilla este toat un zâmbet. Are 24 de ani și s-a angajat la Asia, compania pentru managementul deșeurilor în Napoli, ca operator ecologic, după ce a câștigat concursul organizat de Primărie.
Ea va fi ocupată să măture străzile din Napoli chiar dacă are o
Licență în Optica si Optometrie. A absolvit facultatea, ca alți 11 dintre cei 200 neo-gunoieri napolitani.

„Este un loc de muncă real și stabil și, atunci, să recunoaștem: este un loc fix care oferă garanții ample. Și nu găsesc nimic special la un absolvent care, ca loc de muncă, alege liber să fie operator ecologic”.

„Pentru mine este o muncă cu demnitate. Și apoi câștigând acest
concurs și locul fix, am mai mult calm. La 24 de ani trăiam pe spinarea părinților mei. Acum, cu primii bani, în sfârșit voi putea să-mi cumpăr o mașină. O voi lua cu cutie de viteze automată.”

Matteo Salvini susține că italienii ar accepta să lucreze în agricultură sau să îngrijească bătrâni ”dacă ar fi plătiți onorabil”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Bunica cerută în căsătorie

Nebunie în Italia, bunica de 76 de ani însărcinată cu iubitul ei de 19 ani. De fapt…

delia romanca piu bella ferrara

Delia, o elevă româncă de 15 ani, declarată ”La + Bella di Ferrara”