in

Evelina Neamțu, româncă de 15 ani, a dispărut la Bologna. Apelul familiei

UPDATE: Evelina Neamțu, tânăra în vârstă de 15 ani din Bologna despre care nu s-a mai primit nicio veste de vineri, 14 iunie, a fost gasită de carabinieri. Părinții și avocata Barbara Iannuccelli, de la asociația Penelope, au făcut anunțul pe rețelele de socializare. Părinții spuseseră că au suspiciuni față de un tânăr cu care credeau că Evelina a fugit. O anchetă cu privire la dispariția fetei este în desfășurare, pentru răpire de copii. 

Evelina Neamțu a dispărut la Bologna – La Bologna a fost lansat un apel pentru găsirea fetei de 15 ani, Evelina Neamțu, care a dispărut. Fata locuiește cu familia în zona Pilastro, dar părinții ei nu mai au știri despre ea din dimineața zilei de vineri, 14 iunie, și au depus un denunț la poliție. Au apelat și la avocata Barbara Iannuccelli de la Asociația Penelope. Pe rețelele de socializare, împreună cu fotografia ei, a fost răspândit un apel pentru găsirea ei: oricine poate avea informații poate contacta poliția.

Evelina Neamțu a dispărut la Bologna

„Nu credem că este o îndepărtare voluntară”, a declarat tatăl fetei pentru Corriere di Bologna, lansând, de asemenea, un apel prin care invită pe oricine care ar fi putut-o vedea să contacteze poliția. „De când a terminat școala, Evelina a întâlnit aici un băiat din Pilastro”, a adăugat bărbatul. „ Unii prieteni ai acestui băiat spun că l-au auzit vorbind despre „a aduce o fată la Rimini”. Familia subliniază că Evelina „nu este o fată care iese singură foarte des”.

Părinții fetei, Tatiana și Alexandru Neamțu, sunt disperați

Ștefan a dispărut de 25 de zile din Città di Castello, familia apelează la “Chi l’ha visto”

Conform ultimelor ipoteze, urmele fetei ar duce la Riccione, conform unei semnalări care indică prezența fetei în zonă. O ipoteză este că Evelina ar fi plecat cu un băiat mai mare pe care l-a cunoscut după ce a terminat școala.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Georgian Cîmpeanu, campionul român din Italia, vorbește despre relația sa cu celebra Elisabetta Canalis: «Diferența de vârstă nu este o problemă»

Tragedie la Pavarolo, român de 55 de ani se răstoarnă cu tractorul pe câmp, câinele său credincios dă alarma