in

Fanatik: Fiul lui Miron Mitrea, pus șef la Consulatul României la Roma

Cosmin Mitrea, fiul celebrului Miron Mitrea, a fost avansat de MAE la conducerea secției consulare din cadrul Ambasada României în Italia. Anterior, Cosmin Mitrea a lucrat la Barcelona.

Cosmin, fiul lui Miron Mitrea, fost ministru al Transporturilor în perioada 2000-2004, a fost numit coordonator al secției consulare din cadrul Ambasadei României la Roma. Tânărul apare în organigrama de pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe înaintea consulului general la Roma, Cristian Daniel Belșiu, scrie Fanatik.ro.

A înviat Miron Mitrea, atac împotriva diasporei: „Trebuie să-i facem responsabili cu ciomagul, cu bâta”

Mereu alături noua ambasadoare

Cosmin Mitrea are funcția de ministru-consilier, iar în cursul lunii aprilie, el a fost prezent la întâlnirea cu secretarul de stat Benedetto Della Vedova, alături de noua ambasadoare a României în Italia, Gabriela Dancău, fiind prezentat ca ”gerant interimar al Consulatului General al României la Roma”.

Gerantul interimar acționează cu titlu provizoriu ca șef al unui post consular, în situația în care titularul poziției este împiedicat să-și exercite funcțiile sau dacă postul sau este vacant.

Gabriela Dancău, Ambasadorul României în Italia, a prezentat preşedintelui Republicii Italiene, Sergio Mattarella, scrisorile de acreditare

Posturi în Spania și în Belgia

Până anul trecut, Cosmin Mitrea a fost consul al României la Barcelona, unde a câștigat, conform propriei declarații de avere, 19.241 euro și 58.538 lei (venitul anual).

Înainte de asta, el a lucrat la Ambasada României în Belgia.

Tatăl lui, Miron Mitrea, fost parlamentar de Vrancea și ministru al Transporturilor, a fost eliberat din închisoare în martie 2016, după ce în februarie 2015 fusese condamnat la doi ani de închisoare cu executare pentru luare de mită.

Mai multe detalii AICI

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
romani arestati italia

Italia, doi români prinși de carabinieri exact când intenționau să jefuiască un bătrân de 88 de ani

roman arestat perugia

Perugia, român arestat după ce chiar el chemase poliția, iată ce au descoperit militarii