in

Felicia Akkaya, un pas important în politică: „Voi lupta pentru a reprezenta drepturile românilor de pretutindeni”

În cadrul Camerei Deputaților, sub egida Academiei Europene de Relații Economice și Culturale a avut loc cea de-a 65-a reuniune academică a prestigioasei instituții AEREC. Academia Europeană pentru Relații Economice și Culturale (AEREC) a fost înființată ca departament al Organismului Național pentru Promovarea Industriei, Comerțului și Meșteșugurilor din Italia, fondat în 1981, cu scopul de a promova industria italiană în lume prin schimburi economice și culturale cu organisme și instituții internaționale. Cu această ocazie, lucrările științifice prezentate de către academicienii AEREC au avut ca teme reformarea sistemului de sănătate, energia renovabilă, sănătate și bunăstare.  

În cadrul lucrărilor AEREC, comisia de evaluare a aprobat acordarea titlului de academician AEREC noului membru în baza unui curriculum aplaudat la scenă deschisă și pentru activitățile cu caracter umanitar ale doamnei Felicia Akkaya. Președintele Academiei Europene pentru Relații Economice și Culturale, Ernesto Carpentieri a prezentat-o pe Felicia Akkaya ca fiind un om prețios al Academiei și au concordat împreună o foaie de parcurs prin care lucrările științifice AEREC să fie transpuse și în România, în special în domeniile în care Felicia Akkaya activează: educație, sănătate, formare și reconversie profesională. 

„Mă bucur mult că am reușit să particip la acest eveniment. Sunt onorată pentru distincția care mi-a fost acordată și pentru că am reprezentat și în această ocazie interesele românilor, am reprezentat România. Titlul de academician mă onorează. Împreună cu ceilalți colegi din AEREC voi transpune și vom implementa în România lucrările științifice prezentate de Academia Europeană  de la Roma. Tot în cadrul lucrărilor, mi-am asumat implementarea proiectului ROUNIT pentru repatrierea românilor din diaspora. Pentru că sunt implicată politic, candidez pe listele AUR la alegerile europarlamentare,  pentru că face parte din credința mea, voi lupta pentru a reprezenta drepturile românilor de pretutindeni. Vom crea noi politici în beneficiul acestora cu sprijinul partidului AUR și a Academiei Europene pentru Relații Economice și Culturale din Roma.” a declarat doamna Felicia Akkaya. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
romanca moarta

Brescia, româncă în vârstă de 74 de ani găsită moartă în casă, după trei săptămâni de la deces

Cărțile de identitate, imposibil de obținut la Roma, anchetă: „Agențiile vând programări”