in

Giorgio Napolitano s-a interesat de starea de sănătate a lui Florin Damian

Preşedintele Italiei, Giorgio Napolitano, a fost informat ieri de gestul românului care şi-a dat foc în faţa reşedinţei Quirinale şi este la curent cu evoluţia stării de sănătate a lui Florin Damian, se arată într-un comunicat al Preşedinţiei, pe care îl redăm integral:

 “Potrivit unei dispoziţii a Preşedintelui Republicii Italiene, birourile Palatului Quirinale urmăresc evoluţia stării de sănătate a domnului Florin Damian, internat într-un spital din Roma, după ce a încercat să-şi dea foc în Piaţa Quirinale.

Intervenţia imediată a unui echipaj al carabinierilor care asigură paza în piaţă a permis evitarea unor consecinţe mult mai grave.

S-a constatat că domnul Damian este afectat de o “stare anxios-depresivă reactivă” a organizat în trecut mai multe proteste în faţa sediului Parlamentului European, la Bruxelles, a Curţii Europene de la Strasbourg şi a făcut apel la birourile diplomatice româneşti, organele de justiţie, sindicale şi de presă, susţinând că a fost concediat pe nedrept de o companie de transporturi.

Anterior, domnul Damian i-a adresat o scrisoare preşedintelui Republicii, căreia i s-a dat răspuns. În acea ocazie, cazul a fost semnalat serviciilor sociale din Torino şi autorităţilor competente instituţionale din teritoriu, pentru a i se acorda ajutorul necesar”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

O româncă superbă este sosia oficială a celebrei actriţe Charlize Theron

Bucătar român premiat în Anglia: “Port în fiecare zi tricolorul”