in

Grădinar ucis de o explozie la Riano

 

Vineri, 5 aprilie, un grădinar român de 43 de ani a decedat la Riano, lângă Roma, într-o explozie provocată de o scurgere de gaze.

Bărbatul se afla într-un local adiacent vilei unde lucra, pentru un întreprinzător din localitate. Presa locală scrie el obişnuia se odihnească în acea dependinţă, în timpul pauzei.

Potrivit primelor reconstituiri, în jurul orei 7:30, bărbatul a aprins lumina în local şi imediat s-a produs o explozie puternică, provocată de scurgerea de gaze de la butelia din bucătărie. Explozia a fost atât de puternică, încât a fost auzită în aproape întreg oraşul.

Vila unde se afla familia pentru care românul lucra nu a fost afectată de explozie. În acel moment, proprietarul şi cei din casă luau micul dejun. La scurt timp au sosit carabinierii, pompierii, care au reuşit să stingă incendiul şi l-au descoperit pe român aruncat în afara localului, fără suflare. Sanitarii alertaţi de agenţi au încercat în zadar să-l reanimeze, însă fără succes.

Bărbatul locuia la Riano împreună cu familia. Era căsătorit cu o conaţională şi era stimat atât de italieni, cât şi în comunitatea de români.

 

Tragedie la Anzio, o familie de români distrusă de o explozie

Cu câteva zile înainte, în urma unui accident similar, o româncă şi-a pierdut viaţa, în timp ce soţul şi fiica ei au fost răniţi, după ce o explozie a distrus vila unde lucrau, la Anzio, pe litoralul de lângă Roma. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Casele, mai ieftine de la an la an

Ţinuţi în sclavie de conaţionali, în Sicilia