Menu
in

I-a uimit pe antrenorii de fotbal de la Torino: ”Dovedeşte o seriozitate exemplară, educație și profesionalism”

Bogdan se află în Italia cu familia lui, plecată în urmă cu opt ani din Botoșani. Puştiul de nici 18 ani a continuat să facă ceea ce a visat mereu: să joace fotbal. Presa din Peninsulă îl elogiază şi nu o face gratuit: puştiul din Botoșani îi impresionează pe italieni prin talent, perspicacitate şi bucuria cu care intră de fiecare dată pe teren. 

S-a născut în Botoșani, dar locuiește de mai bine de opt ani în Italia, alături de părinți și de fratele său mai mic. Bogdan Stauciuc este atacant la echipa de tineret Granata Monsummano (satelit al FC Torino). Fratele său, în vârstă de 15 ani, este fundaș la echipa La Manciano.

Bomber, aşa cum îl strigă prietenii, este un adevărat fenomen pentru antrenorii săi, care spun că Bogdan joacă foarte bine. Un nou pas către o carieră de excepţie a făcut Bogdan zilele trecute, el fiind convocat la echipa Under 18 ani din Torino.

”Acesta este un premiu binemeritat pentru un băiat care dovedeşte o seriozitate exemplară, educație și profesionalism. Și este o recunoaștere importantă pentru noi. Aceste satisfacții ne dau puterea de a continua să lucrăm cu seriozitate și profesionalism. Nu în ultimul rând, evident, este un premiu binemeritat pentru un băiat care în trei ani a fost un exemplu pentru colegii săi: suntem cu adevărat onorați să-l avem aici cu noi”, a declarat în presa italiană citată de botosaneanul.ro, Carlo Pucci, șeful centrului de formare Monsummano și observator la Torino.

Carlo Pucci îşi aminteşte cum l-a cunoscut pe Bogdan:

”Acum trei ani l-am văzut pentru prima dată la Torino, dar atunci nu a făcut lucruri speciale. Arăta dur și puțin ciudat. Dar am fost uimit de tenacitatea lui, de caracterul lui, de dorința lui de a lovi mingea cu ambele picioare și de dorința lui de a se pune la dispoziția echipei. În interiorul meu am spus: cu acest băiat putem lucra. În septembrie a semnat pentru noi, s-a purtat întotdeauna într-un mod exemplar”.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version