in

Italia, la 31 de ani, o româncă este directorul unui gigant media în portofoliul cărui se află clienţi importanți

Românca Sandra Bold (31 de ani) şi-a construit întreaga carieră în advertising, lucrând pe plan local, dar şi la Londra şi Milano. Acum ea este digital creative director pentru Publicis Italia, un gigant media în portofoliul cărui se află clienţii precum Coca-Cola, Diesel, Heineken, Garnier sau Renault, potrivit site-ului propriu.

„Era o zi de ianuarie când am închis laptopul după ce mă uitasem la un spot pe Best Ads on TV şi am zis ok, destul cu uitatul, vreau să fac şi eu asta“, îşi aminteşte Sandra Bold, care de opt luni locuieşte în capitala modei, Milano.

Primul său job în advertising a fost acela de copywriter pentru agenţia Mercury360. După un an şi jumătate a păstrat poziţia, dar a schimbat compania cu Saatchi&Saatchi. În vara lui 2013 ajunge la McCann Erickson România.

După patru luni în poziţia de copywriter este promovată ca şeful departamentului de profil. ”Toate acestea m-au condus către Publicis Londra şi apoi Milano, alt moment-cheie al carierei.“ 

Corina Neguţ, o fată frumoasă care a făcut carieră în Italia: “Îmi place să fiu sinceră, în România nu aveam un viitor”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Verificarea tehnică periodică pentru mașinile românești în Diaspora: inspectori RAR se vor deplasa în străinătate

Celebrul actor Pippo Franco, persecutat de servitoarea româncă și partenerul ei. Presa italiană: ”Poate din nou să râdă…și să ne facă să râdem”