in

Lissa, debut fulminant al unei tinere artiste române în Italia. Melodia ”In My City”, sute de mii de vizualizări pe Youtube – VIDEO

Tănăra artistă română Lissa, 27 de ani, și-a lansat în Italia primul single, printr-un video realizat în unul dintre cele mai frumoase locuri din Liguria, care în fiecare an atrage mii de turisti din intreaga lume: Cinque Terre. Casele colorate cu vedere la mare, aleile înguste, apusuri de soare pitorești și vederi impresionante din localitățile Manarola și Vernazza acompaniază melodia ”In My City”.

Videoclipul, realizat de Bogdan Ciubotaru si produs de „Magical Journey“, a primit în doar câteva zile zile mai mult de 160.000 de mii de vizualizări pe YouTube. Un rezultat mare având în vedere că, în esență, este un debut, primul dintre cele patru individuale la care Lissa lucrează de peste un an.

”Vă prezint cu mare drag și cu multe emoții, primul meu single #InMyCity. Mulțumesc tututor pentru încredere și munca depusă!”, a scris Lissa pe pagina ei de Facebook.

Monica Merișan, cu numele de artistă Lissa, s-a născut și a crescut în orașul Cernavodă, unde a făcut primii pași în muzică, atunci când aceasta era doar un copil.

”De când eram mică, dintotdeauna mi-a plăcut să cânt. La 10 ani am organizat ”concerte” în fața casei cu prietenele mele și îmi amintesc cu mare afecțiune cum vecinii mei venau pentru a viziona mini-spectacolele noastre. La varsta de 12 ani, am luat un pic mai în serios muzica și am cântat pentru prima dată pe o scenă adevărată”, a declarat artista pentru ilsecoloxix.it.

De asemenea, Monica Merișan a interpretat rolul Ramonei în filmul Poveste de cartier, varianta autohtonă a celebrului West Side Story, varianta adaptată la realităţile româneşti din anii 2008. Ea a debutat în acest film când avea vârsta de 16 ani împreună cu Sorinel Copilul de aur.

De o mare popularitate a avut parte însă după participarea în 2012 la emisiunea ”Vocea României”.