in

Maria Apetroaie, fostă Miss, organizează un concurs de frumuseţe la Salerno

Maria Apetroaie, o tânără din Salerno care s-a remarcat deja la câteva concursuri de frumuseţe din Peninsulă, a decis să coboare de pe podium şi să lucreze în spatele reflectoarelor.

Ea se numără printre organizatorii etapei regionale “Miss Fotomodella d’Italia- Salerno 2012”, eveniment care va avea loc pe 2 septembrie la Atena Lucana.

“De această dată, nu voi participa la concurs ca şi candidată la titlu, ci sunt directoarea artistică a evenimentului, prin agenţia de modă pe care o reprezint. Sunt încântată de oaspeţii care vor urca pe scenă, invitat special va fi cântăreţul Savio de Martino. Iar din juriu vor face parte actorul Francesco Longo şi primarul localităţii”.

La concurs vor participa între 24 şi 28 de fete, care se vor lupta pentru unul din cele 7 locuri din finala naţională a competiţiei, care va avea loc la Lecce, în perioada 6-8 septembrie.

Ce calităţi trebuie să aibă o persoană care se ocupă cu organizarea unui asemenea eveniment? “Nu e necesară frumuseţea, ci e nevoie de multă muncă şi cunoaşterea mediului respectiv. Trebuie să te adaptezi situaţiilor din lumea modei, să fii un bun organizator şi să ai tărie de caracter. Eu am noroc, pentru că din echipa mea fac parte persoane în care pot avea încredere, un DJ foarte bun şi doi prezentatori de excepţie, Ernesto Cataldo şi Vico Marcone".

În cadrul evenimentului va fi organizată şi o acţiune caritabilă: “Vom strânge fonduri pentru asociaţia “Dea Partenope” din Napoli, care ajută copiii orfani”, ne-a declarat Maria Apetroaie, care şi-a pierdut ambii părinţi la o vârstă fragedă.

"Tocmai datorită campaniei de strângere de fonduri, concursul va fi promovat şi de parohia catolică din localitate! Nu se întâmplă prea des ca un eveniment de acest gen să fie susţinut şi de o parohie, de aceea sper să meargă totul foarte bine!” ne-a declarat Maria Apetroaie.

Românca le invită pe tinerele care doresc să participe şi îndeplinesc condiţiile necesare preselecţiei, să o contacteze pe profilul de Facebook.

M.C.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Financial Times: „România, o încurcătură balcanică”

“Războiul roşiilor” în Puglia: un primar se plânge de concurenţa neloială a comunitarilor