in

Moartea Mădălinei Pavlov la Reggio Calabria: A fost ucisă? Mama: „Vreau adevărul despre fiica mea”

În urmă cu 9 ani, Mădălina Pavlov, o frumoasă româncă de numai 21 de ani, a fost găsită moartă la Reggio Calabria. Verdictul inițial a fost „sinucidere”.

Dar acum reflectoarele s-au reaprins asupra acestui caz: a fost cu adevărat un sinucidere sau a fost o crimă? Cazul va fi dezbătut în această seară, 8 iunie, pe canalul național Rai Uno, la emisiunea „Storie italiane”

Giuseppe Gentile este noul avocat al mamei fetei, Gabriella Cutulencu. Avocatul Antonio La Scala îl va apăra în schimb pe fostul soț al Gabriellei, tatăl Mădălinei, Ionel Pavlov.

Cazul a fost amplu dezbătut, în presă și la televiziune, dar niciodată adevărul nu a fost clar. Mădălina a fost găsită fără viață la baza unei clădiri din via Buozzi din Reggio Calabria pe 21 septembrie 2012. După prima ipoteză a sinuciderii, investigațiile s-au dezvoltat.

Judecătorul de instrucție Fabiani a observat că există lacune în dosar și a decis să efectueze investigații suplimentare. Judecătorul suspectează că a fost vorba de o crimă. Poate o întâlnire de dragoste care s-a terminat rău.

Tânără româncă ucisă de iubitul ei, viața ei valorează 50 de mii de euro. Despăgubirea stabilită de statul italian pentru părinții fetei

Gabriella, mama fetei, care nu mai locuiește în Italia, dar s-a întors pentru a-l numi pe noul avocat, spune: «Mi-ar fi de ajuns să știu 50, 70% din adevăr. Cel puțin cei care știu se pot odihni cu inima în pace și eu voi putea obține dreptate pentru fiica mea moartă ».

Tânăra era o fată cu mari speranțe, studentă și muncitoare, care și-a găsit sfârșitul tragic căzând de pe terasa unei clădiri din via Buozzi din Reggio Calabria, la care aveau acces numai cei care au cheile. Terasa era rezervată locatarilor, dar ea nu locuia acolo. Cine i-a deschis? Fata avea în buzunar un bilet pe care era scrisă acea adresă.

De ani de zile se vorbește despre sinucidere, dar familia, mama ei Gabriella, prietenii Mădălinei nu au crezut niciodată această ipoteză: „Zâmbea, plină de viață, a studiat, a muncit – a spus mama ei în lacrimi în fața telecamerelor Rai Uno -. Vreau să descopăr adevărul, cu puterea lui Dumnezeu. Cine știe să vorbească, vreau să știu ce s-a întâmplat cu fiica mea, care nu merita să ajungă așa “.

Mama Madalinei Pavlov a făcut un apel în orașul Reggio Calabria, unde fiica ei a crescut și a studiat: „Îi rog prietenii, cunoscuții care au auzit, care au văzut, să vorbească. Au trecut opt ​​ani. Pentru mine a fost un iad, nu știu nimic despre ce s-a întâmplat. Nu știu cum a ajuns ea la acea clădire. Voi lupta până la capăt ”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
pensie romani strainatate

Cum pot obţine românii din străinătate pensia comunitară

A plecat în Italia pentru un ban în plus: ”Toată lumea spune că viaţa e mai bună în străinătate. În realitate nu e aşa”