in

Monica, croitoreasă în Italia, lăudată de primarul Romei: ”Un frumos exemplu de solidaritate, care ne face mândri”

Monica, o croitoreasă din Beclean, stabilită în Roma, și-a convins angajatorul italian să realizeze alături de celelalte angajate măști și să le doneze celor care au nevoie. Gestul a fost salutat inclusiv de primarul Romei, care a vizitat atelierul de croitorie.

Monica, originară din Beclean, l-a convins pe Giuseppe Fassari, angajatorul său din Roma, să facă voluntar măști și să le doneze celor care au nevoie. Măștile produse în atelier au steagul Italiei.

Potrivit lavorolazio.com, măștile produse în atelierul în care lucrează croitoreasa din Beclean ajung nu doar la locuitorii cartierului, ci și la polițiști, asistente medicale și pompieri.

Gestul făcut de proprietarul și angajatele atelierului de croitorie a făcut înconjurul presei italiene, atrăgând inclusiv atenția primăriței orașului Roma, care a fost în vizită la atelier și a lăudat public inițiativa.

„Ideea a venit de la Monica, una dintre croitoresele care lucrează în atelier, iar Giuseppe a acceptat imediat. Odată ce modelul a fost realizat, ei au început să le facă, ajungând la sute de măști, unele cu tricolorul, care sunt distribuite zilnic celor care au nevoie. În astfel de timpuri, oamenii trebuie să se facă utili și să se ajute reciproc. Giuseppe și Monica dau un frumos exemplu de solidaritate, care ne face mândri. Astfel de gesturi sunt prețuite și promovate”, a precizat primărița Romei Virgina Raggi.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A împușcat mortal un român în Vittoria, sicilian condamnat la 16 ani de închisoare

Italia, cei cu venit anual sub 50.000 de euro vor primi bani pentru vacanță: 150 de euro de persoană până la 500 de euro pentru o familie cu copii