in

Monterotondo, româncă de opt ani, moartă după ce s-a înecat cu mâncare la şcoală

Momente cumplite pentru o familie de români din Monterotondo. Și-au trimis fetița la școală, bine-sănătoasă, și au primit vestea că a murit.

Alessia, o româncă de numai 8 ani, a murit miercuri, în Italia, după ce s-a înecat cu mâncare la şcoală. A mers cu mai mulți colegi în pauza de prânz la cantină. După masă, conform Il Messaggero, citat de observator.tv, în timp ce se întorcea spre clasă, a căzut la pământ, având dificultăți de respirație.

Colegii româncei s-au întors în clasă, dar Alessia nu a mai ajuns. Profesoarele s-au alertat şi au început să o caute. Au găsit-o abia respirând.

Au solicitat intervenţia de urgenţă a unui echipaj medical, însă când doctorii au ajuns la faţa locului, Alessia era deja vânătă la faţă şi nu mai respira.

Medicii de la spitalul din Monterotondo au reuşit resuscitarea fetiţei însă, din cauză că a stat prea mult fără oxigen, a rămas în stare critică.

A fost transportată la spitalul Gemelli din Roma, însă miercuri dimineaţa a intervenit decesul fetiţei.

Acum, poliţiştii şi Inspectoratul Şcolar au deschis anchete separate. Primele informaţii arată că Alessia s-ar fi înecat cu mâncare.

Mama fetiţei spune că Alessia nu ar fi mâncat carne şi că este posibil să se fi înecat cu mozarella, însă aşteaptă cu înfrigurare rezultatul final al anchetei.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cunoscutului medic român Gheorghe Cerin i-a fost înmânată la Roma decorația “Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, oferită de Președintele României

Viorel Badea, deputat de diaspora, de acord cu distrugerea creației sale: «Acest minister, practic, a fost înființat de mine în 1999. Sub PSD a funcționat jalnic»