in

O româncă are succes în lumea modei de la Milano, după ce a creat rochia pentru Miss World

Rochia albastră cu paiete și cristale, pe care câștigătoarea Miss World 2015, Mireia Lalaguna, a purtat-o la încoronarea ce a avut loc, în decembrie anul trecut, în cadrul galei organizate în China, a fost prezentată în cadrul evenimentului „Red Carpet 2016” de la Milano.

Creatoarea rochiei, românca Tina Olari, a participat duminică seară la un eveniment de prezentare de modă la Milano. Evenimentul „Red Carpet 2016” a fost organizat special pentru Tina Olari, designerul care a îmbrăcat-o pe Miss World 2015. La eveniment a participat şi consulul României la Milano, George Miloșan.

„A fost un eveniment organizat special pentru mine, în Puro. A fost multă lume, un eveniment foarte frumos, cu invitaţi importanţi. Surpriza cea mai mare pentru mine a fost prezenţa reporterilor şi a fotografilor de la VOGUE Italia, împreună cu directorul de publicitate, care s-au declarat foarte încântaţi de stilul meu ca şi creaţie.„, a declarat Tina Olari pentru ObservatorBN.

Creațiile Tinei Olari sunt în stil aristocrat, cu aspect rafinat și continuă să cucerească și femeile din străinătate. De peste 4 ani, designerul român s-a stabilit în Barcelona – capitala Cataloniei -, unde și-a deschis un showroom.

Invitată fiind să participe la mai multe evenimente internaționale în materie de modă care s-au desfășurat în Barcelona, spaniolii au rămas fascinați de croielile fine ale rochiilor de mireasă și de seară în stil distins baroc, precum și de creațiile unicat pentru copii desprinse din povești cu zâne și feți frumoși”, a scris Occident-Românesc, publicație care a premiat-o pe Tina Olari în cadrul galei de premiere a valorilor româneşti din străinătate ”Noi susţinem Excelența!”, care a avut loc în ianuarie 2016 la Benidorm, în Spania.

Foto: Facebook


Citește și:

Gala premiilor ”Noi susţinem Excelența!”, Spania. Premiați și jurnaliști de la Gazeta Românească

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Declarație politică: ”Românii din diaspora nu sunt trădători, fugari sau lași, ci cei mai buni aliați ai României în lume”

„Consumi prea multă apă caldă”, român ucis de colegul de apartament italian la Livorno