in

„Consumi prea multă apă caldă”, român ucis de colegul de apartament italian la Livorno

Pensionarul Massimo Spagnoli, 70 de ani şi Ion Negovici, de 47 de ani, român, trăiau împreună într-un apartament la Livorno, pentru a împărţi chiria. Convieţuirea s-a dovedit imediat foarte complicată fiindcă aveau obiceiuri diferite. Împărţeau acei câţiva metri pătraţi ai acelui apartament din centrul localităţii Livorno dintr-un singur motiv: cel financiar. Din când în când se certau. Sâmbătă 12 martie, ultima ceartă s-a încheiat cu o tragedie.

Ultima discuţie a fost din cauza apei calde. „Foloseşti prea multă apă caldă„, s-a plâns pensionarul. Celuilalt nu i-a convenit. A început cearta şi Spagnoli a luat un cuţit şi l-a înjunghiat pe român în inimă. Acesta din urmă a murit la scurt timp după, în jurul orei unu noaptea, la spital. Investigatorii de la echipa mobilă l-au arestat pe pensionar.

Sunt în curs anchete pentru a se stabili dinamica exactă a agresiunii. Ion Negovici a primit îngrijiri medicale de la paramedicii de la 118 chemaţi chiar de Spagnoli.

Cei doi se mai certaseră şi înainte, însă nimic nu a dus vreodată cu gândul la acte violente, declară vecinii. Mici poveşti, mici certuri cotidiene. Tot pensionarul a fost şi cel care a dat alarma şi a chemat poliţia. Fiind interogat de procuror, pensionarul a povestit că de fapt colegul de apartament s-ar fi năpustit asupra lui şi că el pentru a se apăra şi a încerca să-l facă să renunţe ar fi luat cuţitul dintr-un sertar din bucătărie. Bărbatul a fost închis în penitenciarul din Livorno.


Citește și:

 

A venit să lucreze ca îngrijitoare, a ajuns să se prostitueze. Româncă ucisă la Salerno

Treviso, român de 43 de ani, ucis și incendiat într-o clădire abandonată

Român ucis la Bari. Împușcat și abandonat pe câmp de rudele iubitei italiene

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

O româncă are succes în lumea modei de la Milano, după ce a creat rochia pentru Miss World

Se destramă UE? Francezii vor referendum