in

O româncă este iubita patronului de la Ferrari. Romina vinde avioane și este angajată la „Bombardier”

O româncă este iubita patronului de la Ferrari.

O româncă este iubita lui Piero Ferrari, patronul celebrului concern italian. Romina este o româncă angajată la compania producătoare de avioane „Bombardier”, iar meseria ei este de a vinde avioane celor mai bogați oameni ai lumii.

Printre cumpărători s-a aflat și marele pilot de Formula 1, Nikki Lauda. Marele campion de Formula 1 a făcut înconjorul lumii în acel an cu avion „Bombardier”, iar Romina l-a cunoscut pe Nikki Lauda cu o zi înainte să-l întâlnească pe Piero Ferrari, al doilea fiu al celebrului Enzo Ferrari, scrie Cancan.

Românca s-a întreținut cu fostul mare campion F1 și au discutat despre avionul pe care austriacul îl achiziționase de la firma la care ea lucra, dar nu a fost conștientă de faptul că bărbatul care aștepta același elicopter cu ea este chiar patronul legendarului concern Ferrari.

Ramona Bădescu face dezvăluirea anului: Tatăl copilului ei este un BANCHER italian faimos

A realizat că este vorba despre un om important în momentul în care cei prezenți în aeroport au început să îi ceară lui Piero să facă poze și să dea autografe.

Fiind un potențial cumpărător de avioane, Romina și-a încercat norocul și a intrat în dialog cu el, ba chiar au făcut schimb de cărți de vizită.

L-a invitat la diverse evenimente, dar Piero Ferrari a refuzat. A marșat și cu un zbor demonstrativ, dar miliardarul italian a refuzat și de această dată!

Romina s-a lăsat păgubașă după ce a încercat toate variantele în încercarea de a-l convinge pe miliardar să cumpere un avion.

Când totul părea dat uitării, Piero Ferrari a sunat-o pe frumoasa româncă, pe 14 februarie 2017, chiar de „Ziua Îndrăgostiților”, și a invitat-o la cină, în Monaco.

Prietenii din anturajul Rominei povestesc cum a decurs cina din Monaco: „Chimia dintre ei doi plutea în aer. Discutând, au realizat că au pasiuni comune, aviația și ingineria. Din acea zi au rămas nedespărțiți”.

Mădălina Ghenea are un nou iubit: un fotbalist cu 12 ani mai tânăr de la AS Roma. „I-a stricat relația cu logodnica lui”

La doar o lună după cina din Monaco, cei doi îndrăgostiți s-au mutat împreună lângă Maranello, acolo unde se află istorica fabrică Ferrari.

De atunci și până în acest moment au trecut patru ani și jumătate, iar Maranello a devenit pentru Romina un loc unde se simte ca acasă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 3.2]

A căzut de pe schelă, lucrător român de 61 de ani mort la muncă la Castiglione di Cervia

Explozie Petromidia

Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Un bărbat dat dispărut a fost găsit mort, cinci persoane sunt rănite