in

Mădălina Ghenea are un nou iubit: un fotbalist cu 12 ani mai tânăr de la AS Roma. „I-a stricat relația cu logodnica lui”

Cea mai frumoasă româncă din Italia are o idilă cu Nicolo Zaniolo, 21 de ani, fotbalist la AS Roma.

”După ce s-a despărțit de logodnica lui, Sara, internaționalul italian a cucerit o româncă cu 12 ani mai în vârstă și cu o fetiță mică”, notează Gazzetta dello Sport.

Mădălina Ghenea i-ar fi stricat, definitiv, relația cu Sara, scriu jurnaliștii italieni.

Cei doi nu se mai feresc și își transmit mesaje dulci pe rețelele de socializare.

De curând, fotbalistul i-a transmis un mesaj senzual româncei în vârstă de 33 de ani, la o imagine de pe Instagram. „Pot să te sărut toată ziua? 25 de ore din 24?”, a scris fotbalistul, iar răspunsul româncei a venit imediat. „Tu ce crezi?”.

Mădălina Ghenea a fost căsătorită cu miliardarul român Matei Stratan, cu care are un copil de 3 ani.

De-a lungul timpului, românca a avut drept parteneri nume celebre, între care Dragoș Săvulescu, Leonardo DiCaprio, Adrien Brody, Gerard Butler, Michael Fassbender, Lewis Hamilton, Philipp Plein, Leonardo Del Vecchio, scrie Can Can.

Mădălina a declarat că ar prefera să îmbătrânească singură decât cu vreun bărbat dintre cei cunoscuți până acum.

”Mulți dintre voi mă întrebați tot timpul de ce nu m-am căsătorit niciodată. Voi încerca să răspund cât mai bine. Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum.

Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta. Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați.

Singur  nu este un status, este un cuvânt care mai bine descrie o persoană care este îndrăznește să trăiască și să abordeze viața fără să depindă de alții.

Muncește din greu, devine ceva în viață, dar căsătoria nu este o garanție și nu crede că un bărbat îi poate asigura garanții financiare.

Iubirile vieții mele sunt fiica și mama mea. Nu mă simt de parcă ar trebui să fiu căsătorită.

Nu spun niciodată și dacă ceva se schimbă, îmi pare rău că vă dezamăgesc pe toate, dar nu vă voi anunța, îmi voi păstra viața privată, dar deocamdată îmi dedic viața fiicei mele, muncii mele, prietenilor, familiei mele.

Poate că nu am fost niciodată atât de deschisă, nu am vorbit niciodată despre viața mea privată, dar am simțit că aceste cuvinte pot servi drept sfat pentru unii dintre voi, sunt rare și s-ar putea să nu se mai întâmple niciodată”, a explicat Mădălina Ghenea.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Patru români arestați la Bologna, au bătut doi carabinieri, militarii au nevoie de îngrijiri medicale până la 15 zile

Sulmona, deşi avea mandat de arest la domiciliu, a ieşit la bere cu prietenii, român reținut și amendat de carabinieri