in

Sulmona, deşi avea mandat de arest la domiciliu, a ieşit la bere cu prietenii, român reținut și amendat de carabinieri

Un român de 35 de ani, stabilit la Sulmona, o comună din provincia L’Aquila, regiunea Abruzzo, a fost reţinut de poliţişti, după ce deşi avea mandat de arest la domiciliu emis pe numele său. Românul fusese condamnat, în primă instanţă, la un an şi patru luni de închisoare, pentru comiterea mai multor infracţiuni.

Românul fusese deja condamnat în prima instanţă la un an şi patru luni de închisoare şi urma să rămână în arest la domiciliu până la momentul în care magistraţii urmau să dea decizia finală. Totuşi, conform Rete 8, citată de observatornews.ro, luni seara, când au mers să verifice dacă într-adevăr românul este acasă, poliţiştii au avut o surpriză de proporţii.

Nu l-au găsit pe bărbatul de 35 de ani la domiciliu, astfel că l-au apelat pe telefonul mobil, iar românul le-a transmis, cu nonşalanţă, că a ieşit în oraş la o bere cu prietenii. Oamenii legii au mers la localul cu pricina şi l-au ridicat pe român direct de la masă pentru a-l duce în arest.

Românul riscă acum să petreacă mai mult de un an după gratii, respectiv restul de pedeapsă din condamnarea încasată în noiembrie pentru comiterea mai multor infracţiuni precum ultraj, refuz de a se identifica şi opunere la reţinere.

Mai mult, românul a fost amendat acum şi cu 400 de euro pentru încălcarea restricţiilor impuse pentru combaterea pandemiei de coronavirus.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mădălina Ghenea are un nou iubit: un fotbalist cu 12 ani mai tânăr de la AS Roma. „I-a stricat relația cu logodnica lui”

„Să vedem când mori”: prima persoană vaccinată în Italia, insultată și amenințată pe Facebook