in

Patru români arestați la Bologna, au bătut doi carabinieri, militarii au nevoie de îngrijiri medicale până la 15 zile

Patru români au ajuns în închisoare, în Italia, după ce trei dintre ei au sărit să-i bată pe carabinierii care le ridicaseră deja prietenul. Doi carabinieri au nevoie de îngrijiri medicale. Cei patru români sunt acuzaţi de comiterea mai multor infracţiuni.

Întreaga poveste s-a petrecut în Castello di Serravalle, un mic oraş cu numai 5.000 de locuitori din Provincia Bologna. Conform Bologna Today, citată de observatornews.ro, în urma unui control de rutină, efectuat pentru stoparea creşterii numărului de infectări cu noul coronavirus, doi dintre români au fost opriţi de carabinieri pe stradă, la două noapte, pentru a fi luaţi la întrebări în legătură cu motivul pentru care sunt pe stradă la ora respectivă.

Unul dintre români a reuşit să fugă, însă celălalt nu a putut scăpa. A fost identificat drept un român de 33 de ani care locuieşte în apropiere de Verona. Carabinierii au decis să-l conducă pe român la secţie însă, în apropiere de aceasta, au fost atacaţi de alţi trei bărbaţi, de asemenea toţi români.

Cei trei atacatori au încercat să obţină eliberarea prietenului lor, însă carabinierii, deşi bătuţi, au apucat să solicite ajutor, astfel că şi ceilalţi trei români au fost reţinuţi.

Vorbim despre un român de 30 de ani din Legnago, unul de 29 de ani din Castello di Serravalle şi unul de 28 de ani din Balzano. Atât cei trei, cât şi românul capturat iniţial riscă pedepse aspre, ei fiind acum acuzaţi de comiterea mai multor infracţiuni precum ultraj şi vătămare corporală.

Cei doi carabinieri bătuţi au nevoie de îngrijiri medicale pe o perioadă cuprinsă între 5 şi 15 zile pentru a se recupera în urma loviturilor încasate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român ucis cu ranga la un grătar la Roma, asasinul condamnat la 16 ani. „Eram beți, am vrut să-i dau o lecție”

Mădălina Ghenea are un nou iubit: un fotbalist cu 12 ani mai tânăr de la AS Roma. „I-a stricat relația cu logodnica lui”