in

Mădălina Ghenea îl laudă pe Cristiano Ronaldo: „Am stat 4 ore împreună”

Cristiano Ronaldo a filmat de mai multe ori reclame cu Mădălina Ghenea, fotomodelul român în vârstă de 32 de ani, care s-a stabilit în Italia.

Ghenea, care a mai avut o relație cu un superjucător din Serie A, Mario Boriello, a fost întrebată despre cum s-a comportat portughezul.

„Am filmat cu el o reclamă pentru un parfum și am rămas cu o impresie excelentă. Este un om de mare caracter, un familist convins. Dacă a încercat să-mi facă avansuri? Nu. Am stat patru ore cu Ronaldo, am filmat tot, iar apoi a plecat imediat. Un adevărat profesionist”, a declarat Mădălina Ghenea în presa italiană, potrivit gsp.ro.

Ronaldo a trecut printr-o perioadă grea, fiind diagnosticat pozitiv la coronavirus. La 19 zile de la infectare, vineri 30 octombrie, Juventus a anunțat că Ronaldo s-a vindecat. Juventus și-a recăpătat cea mai redutabilă armă de pe teren.

Formaţia Juventus Torino a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-1, echipa Spezia, într-un meci din etapa a şasea a campionatului Italiei, în care Cristiano Ronaldo a înscris două goluri.

La meciul cu Spezia, Ronaldo a intrat pe teren în minutul 56 şi a înscris în minutele 59 şi 76, al doilea gol din penalti.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Eugen Serbanescu acuzat de DNA

MASCARADĂ PENALĂ împotriva lui Eugen Șerbănescu, fost Consul General la Bologna. Radiografia abuzului DNA, punct cu punct

O frumoasă româncă intră în istoria sportului italian. Laura Sascău este campioana Italiei la Bowling