in

Mădălina Ghenea, la 31 de ani, apariție de vis pe plajă în Sardinia

Mădălina Ghenea, considerată cea mai frumoasă româncă din Italia, petrece o mică vacanță în Sardinia. La 31 de ani, românca arată extraordinar.

Mădălina Ghenea face furori, scrie okmagazine.ro.

Românca de 31 de ani s-a stabilit de o bună perioadă în Italia, destul de rar revine în România. Are o carieră acolo, este cunoscută de mulţi designeri, este imaginea unui brand important de bijuterii, toţi italienii o ştiu.

Fotomodelul se bucură acum de o scurtă vacanţă în Sardinia. Acela e locul unde a impresionat, toţi cei prezenţi au întors capul după ea. A ajuns la plajă îmbrăcată într-o rochie de vară, dar când s-a dezbrăcat…

Mădălina Ghenea a apărut într-un costum de baie simplu, din două piese, dar a atras toate privirile, şi ale bărbaţilor, dar şi ale femeilor.

La 31 de ani, superba românca are o siluetă de invidiat, forme perfecte pe care e mândră să le arate şi la plajă, dar şi în şedinţele foto pentru revistele internaţionale. Un bust generos, abdomen tonifiat, picioare lungi şi tonifiate, e precum o zeiţă.

Şi-a revenit complet după naşterea de acum trei ani, are o siluetă perfectă, mai scrie okmagazine.ro!

Mădălina Ghenea a născut o fetiţă pe 4 aprilie 2017. Vedeta îşi dorea să nască natural, dar după un travaliu chinuitor medicii au sfătuit-o să recurgă la operaţia de cezariană.

„Trăiesc o minune! A fost un travaliu foarte dificil, a durat ore întregi, dar nu s-a putut altfel. Este o fetiţă foarte cuminte. Eu am plâns cum nu am făcut-o niciodată în viaţa mea“, a declarat Mădălina.

Sarcina nu a fost una uşoară, astfel că proaspăta mămică a trăit emoţii intense pe parcursul celor opt luni. „În sfârşit mi se îndeplineşte cea mai mare dorinţă, am găsit liniştea pe care cu toţii o căutăm. E minunat să găseşti cel mai cald cămin în partenerul tău, oriunde ai fi. Este visul meu să-i arăt lumea“, declara în urmă cu ani de zile fotomodelul pentru elle.ro.

România, aproape de 50.000 de îmbolnăviri. Două judeţe au impus obligativitatea purtării măștii de protecție pe stradă

Carantină români în Italia, primul autocar din România ajuns la Roma Tiburtina, toți pasagerii NEGATIVI