in

Restaurantul unei moldovence din Veneția, LOCUL I în topul TripAdvisor

Restaurantul Raisei Candu din cel mai vizitat oraș din Italia – Veneția s-a clasat pe locul întâi în topul TripAdvisor. Acesta a depășit alte 1.279 de restaurante din celebrul orășel de pe apă, unul dintre cele mai vizitate din Europa, scrie agora.md.

Restaurantul de mai bun din Veneția

Restaurantul este gestionat de Raisa Candu, o moldoveancă născută într-un sătuc din Ialoveni și care este plecată în Italia de la 19 ani. După alți 18 ani în care a muncit acolo, Raisa și-a deschis localul cu specific italienesc în 2017.

După 11 ani în Italia, au deschis un restaurant de succes la Brașov: ”Am văzut ce înseamnă cu adevărat munca”

 „Suntem foarte mândri și bucuroși, mai cu seamă că aceasta este 100% părerea clienților noștri. Sunt mândră de toată echipa, fiecare cu aportul său pentru succesul nostru comun. Depunem în fiecare zi și în fiecare farfurie mult efort și mult suflet, așa ca orice vizitator să iasă mulțumit și cu cele mai frumoase amintiri”, a declarat pentru AGORA Raisa Candu.

Anterior, restaurantul Raisei Candu a obținut premiul Travellers’ Choice 2021 de la TripAdvisor. Distincția este acordată doar localurilor care se regăsesc în topul celor mai bune resturante din lume.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 1.3]
romanca ucisa Carsoli

Carsoli, româncă ucisă de iubit în casă, după ce a fost înfometată și torturată

romani hoti de lemn ameninta politistii cu drujba

Români la furat lemn în Italia, amenință polițiștii cu drujba