in

Româncă însărcinată din Italia, mesaj disperat: „Vreau să ajung acasă, nu mai am bani, nu mai am locuință!” – VIDEO

O româncă de 28 de ani, aflată în Italia, în apropiere de Milano, face un apel disperat la autorități să o ajute să se întoarcă la familia ei din România.

Tânăra susține că este însărcinată, nu mai are locuință, bani, loc de muncă și e nevoită să stea pe stradă, potrivit bzi.ro.

„Salut, oameni buni! Sunt gravidă în trei luni și jumătate. Am rămas aici. Am fost la aeroport să pot să-mi iau bilet, nimeni nu mă ajută.

Am sunat la Ambasadă, niciun ajutor. Am sunat la Minister, a fost singurul care mi-a dat un sfat. Am ajuns în stradă, nu mai am loc de muncă, nu mai am unde să stau. Sunt în fața blocului și nu știu pe unde să o iau. Am întrebat de bilete de avion și polițiștii de acolo au spus că vor să-mi dea amendă.

Nu am doctor, nu am nimic. Nu știu ce să fac. Vreau doar să ajung acasă. Nu mai am bani de mâncare, nu mai am nimic. Am sunat la Ambasadă, mă tratează ca pe un câine. Am familia disperată acasă”, a spus tânăra, într-un clip video postat pe Facebook.

Chiar nu o poate ajuta nimeni???? Vrea doar să ajungă în România

Posted by Sorin Busuioc on Tuesday, March 31, 2020

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

A crescut numărul românilor decedați în afara granițelor și a celor infectați, cei mai mulți sunt în Italia

Numărul deceselor NU SCADE în Italia, astăzi încă 837 de morți. «Dacă vrem să învingem acest virus, trebuie să menținem distanțarea socială.»