in

A crescut numărul românilor decedați în afara granițelor și a celor infectați, cei mai mulți sunt în Italia

Încă trei români din străinătate au murit în ultimele 24 de ore din cauza noului coronavirus. Numărul românilor decedați în afara granițelor, din cauza COVID, a crescut la 19. În total, 94 de cetățeni români din străinătate au fost depistați cu acest virus, de la începutul pandemiei.

Dintre cei trei români care au murit de coronavirus în ultimele 24 de ore, doi se aflau în Franța și unul se afla în Marea Britanie.

Potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, până în prezent, 94 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu coronavirus: 56 în Italia, 14 în Franța, 7 în Germania, 6 în Spania, 2 în Namibia, 2 în Indonezia, 2 în Marea Britanie și câte unul în Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Belgia și SUA.

De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment au decedat 19 cetățeni români aflați în străinătate – 9 în Italia, 6 în Franța, 2 în Marea Britanie, unul în Germania și unul în Spania.

Conform raportărilor oficiale, până luni muriseră 16 cetățeni români aflați în străinătate: 9 în Italia, 4 în Franța, unul în Germania, unul în Spania și unul în Marea Britanie.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Coronavirusul nu ocolește nici Vaticanul: Vicarul Romei, cardinalul Angelo De Donatis, testat pozitiv cu COVID-19. ”Sunt senin şi încrezător”

Româncă însărcinată din Italia, mesaj disperat: „Vreau să ajung acasă, nu mai am bani, nu mai am locuință!” – VIDEO