in

Padova, doi români s-au căsătorit la SPITAL. Soțul: «Acum sper să te poți opera»

Moment emoţionant într-un salon de spital din Italia. Loredana Ciutea și Costel Bodea, doi români stabiliți în Italia, s-au căsătorit într-o secție a unui spital din Padova, în urale de bucurie din salonul unde proaspăta mireasă este internată, scrie  Corriere della Sera.

Loredana este internată din 29 septembrie din cauza unei boli hepatice. Ea așteaptă un transplant de ficat. Ziarul italian a descris atmosfera din salonul de la etajul șase al spitalului, unde s-a oficializat relația dintre cei doi: ea stând pe pat, înfășurată într-un șal alb brodat și cu un splendid buchet de flori albe în mâini, iar el în cămașă și blugi.

„Loredana și Costel au schimbat promisiunea iubirii eterne, pecetluind totul cu un sărut, în timp ce întregul salon răsuna urale de bucurie”, relatează ziarul italian.

Genova, fetiță româncă de 5 ani, preluată de polițiști, rătăcea pe străzi lângă tatăl beat

Sursa citată mai relatează că bărbatul a fost vizibil emoționat. „A sosit în sfârșit ziua mult așteptată. Ne-am dorit să ne căsătorim în vara lui 2020, dar pandemia ne-a dat peste cap planurile și chiar dacă a trebuit să așteptăm mult mai mult. decât era de așteptat, am reușit. Ne-am încununat visul, acum sper doar ca Loredana mea să se opereze cât mai curând pentru a putea reveni să locuiască împreună în casa noastră din Piove di Sacco”, a spus încrezător românul.

„Trăiască tinerii căsătoriți”

„Ne-am logodit în 2017, după ce am plecat din România pentru a veni în Italia – a mai povestit Costel – ea este viața mea, ne e dor de ea acasă: e internată din 29 septembrie din cauza acestei probleme hepatice, momentan situația este sub control, dar de la spital ni s-a spus că cu cât va face mai repede transplantul, cu atât mai bine”.

Vestea nunții lor s-a răspândit imediat în toată Saccisica, iar printre mesajele de felicitare a venit și cel de la Paolo Fortuna, directorul general al direcției locale de sănătate: „Trăiască soții și haide Loredana, suntem cu toții alături de tine!”, a transmis medicul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
frauda venit cetatenie 9000 romani Italia

Venit de cetățenie la 9.000 de români „fantomă”, mega-fraudă de 20 de milioane de euro

copil gripa italia

Italia, numărul cazurilor de gripă s-a dublat față de anul trecut