in

Românul Eduard Irimia, premiat cu medalia de onoare a Președintelui Republicii Italiene

Promotorul Eduard Irimia a primit medalia de onoare a Președintelui Republicii Italiene pentru cea de-a șasea ediție a Festivalului Oriental de la Carrara (Italia), unde românul este producător tv al mega-evenimentului, informează un comunicat remis Agerpres.

Prezență românească la Campionatul Mondial de arte marțiale din Italia

Inaugurat cu prima zi a Campionatelor Mondiale Unificate, în prezența a peste 5.000 de sportivi din 115 țări, Festivalul Oriental adună în fiecare an sute de expozanți din întreaga Asie, începând de la călugării budiști și până la experții în arta bonsaiului, iar în cele patru zile sunt așteptați peste 100.000 de vizitatori.

Medalia de onoarea i-a fost înmânată lui Eduard Irimia de către italianul Michele Panfietti, președintele federației mondiale de arte marțiale WKA, dar și CEO al Festivalului Oriental.

”Prin acest gest, demonstrăm încă o dată că relațiile dintre români și italieni sunt cordiale. Sunt mândru că am primit medalia de onoare a Președintelui Italiei și nu pot să-mi ascund bucuria că munca mea de aproape 20 de ani a fost răsplătită. Uneori, nu poți fi profet în țara ta”, a declarat Eduard Irimia.

 

De asemenea, promotorul român, susținut de vedetele din Superkombat, printre care Cătălin Moroșanu, frații Andrei și Bogdan Stoica, Alexandru Lungu, Sebastian Ciobanu și Benjamin Adegbuzi, a anunțat și startul campaniei umanitare pentru ajutorarea sinistraților din județul Galați. ”Până pe 21 decembrie, atunci când are loc marea finală Superkombat la Galați, vom continua aceste acțiuni pentru a aduce o alinare în rândul oamenilor din acea zonă, trecuți prin grele încercări’, a adăugat Irimia.

Festivalul Oriental de la Carrara va dura până la data de 3 noiembrie, atunci când în locul ceremoniei de închidere va avea loc o gală organizată de promoția românească Superkombat. Transmis în peste 70 de țări, Superkombat New Heroes va programa 9 meciuri, nu mai puțin de șase români fiind anunțați în program.

După acest eveniment, pe 9 noiembrie, la Ploiești, va avea loc o altă gală organizată de promoția condusă de Irimia, Superkombat World Grand Prix Final Elimination, în cadrul căreia sportivi din 12 țări vor lupta pentru un loc în finala de la Galați. Cei trei români care vor intra în ring sunt Cătălin Moroșanu, Raul Cătinaș și Amansio Paraschiv.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Zeci de tone de carne de pui alterată, cu excremente de rozătoare, în magazine

Italienii, pe locul doi în topul turiștilor străini care au vizitat România