in

S-au întors în România, dar la plecare au impresionat localnicii printr-o scrisoare: ”Ne-aţi făcut să ne simțim acasă”

O familie de români din Robilante (provincia Cuneo, regiunea Piemont), localitate situată în nord-vestul Italieni, a transmis un mesaj emoţionant comunităţii în care au trăit 15 ani, după ce s-au mutat acasă, în România. Irina, mamă a doi copii, a mărturisit că trebuie să se despartă cu regret de oamenii şi prietenii care i-au fost alături atâţia ani de zile şi le mulţumeşte din inimă tuturor pentru ajutorul oferit. Autorităţile locale au fost impresionate de mesajul familiei de români.

Românca transmite mulţumirile sale către locuitorii oraşului Robilante, în care a fost primită chiar de la început cu căldură şi înţelegere.

”Sunt un cetățean român care, după aproximativ 15 ani în care am locuit în Robilante, am părăsit oraşul şi ţara. Profit de această ocazie pentru a vă mulțumi tuturor celor de la Robilante, oraş în care, mi-aţi întâmpinat cu familia cu căldură ne-aţi făcut să ne simțim acasă, ne-ați ajutat să ne integrăm, să înțelegem și să respectăm legile statului. Mergând pe străzile din oraş, intrând în magazine, şcoli sau restaurante, am găsit întotdeauna un zâmbet. Suntem o familie cu doi copii, deci cu siguranță nu vreau să uit să mulțumesc grădiniței, unde am găsit întotdeauna cadrele didactice zâmbitoare, amabile și dispuse să-i ajute pe copiii noștri să crească bine. Vă mulţumesc din suflet tuturor, Irina”, scrie românca, al cărei mesaj a fost publicat de presa locală, citată de observator.tv.

Impresii din concediul petrecut în România: ”Noi ne-am schimbat, ţara stă pe loc”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Scriitoarea Irina Binder furioasă: «Vii tu, o țoapă cu figuri de Italia, o faci pe deșteapta… strâmbi din nas la orice fiindcă ție îți pute totul în rahatul ăsta de țară…»

Biella, la doar 45 de ani, român mort de infarct în timp ce se afla la un tratament stomatologic