in

Biella, la doar 45 de ani, român mort de infarct în timp ce se afla la un tratament stomatologic

Un român rezident la Vernato, provincia Biella, Piemont, a murit la dentist, sub privirile neputincioase ale fiului său, în timp medicul se pregătea să-l poftească pe scaun, pentru o extracţie de măsea. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, s-a prăbuşit fulgerător de pe scaun, iar toate eforturile de resuscitare au rămas fără rezultat.

Românul, în vârstă de 45 de ani, a mers la dentist însoţit de fiul său, la o clinică din Corso De Gaperi, pentru că i-ar fi fost puţin frică de intervenţia stomatologică.

La un moment dat, când medicul se pregătea să-l primească, bărbatul s-a prăbuşit fără suflare de pe scaun, iar toate manevrele de resuscitare au rămas fără rezultat.

Românul, precizează presa locală, citată de observator.tv, ar fi suferit un infarct, însă poliţiştii sosiţi la faţa locului au dispus efectuarea unei necropsii, pentru a stabili oficial cauza decesului.

Român de 50 de ani, tatăl a 7 copii, mort de infarct în Italia. Apelul disperat al copiilor: ”Vrem să îl putem îngropa în țara lui natală”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

S-au întors în România, dar la plecare au impresionat localnicii printr-o scrisoare: ”Ne-aţi făcut să ne simțim acasă”

Atena, copiii români au făcut o surpriză mămicilor: ”Am reușit să vă facem să lăcrimați de fericire”