in

San Remo, Miss Grand Prix Liguria este o româncă de numai 15 ani care a uimit juriul cu farmecul ei

O româncă de numai 15 ani, elevă la institutul hotelier, a câștigat prima etapă a concursului de frumusețe Miss Grand Prix Liguria desfășurat la Sanremo, scrie Riviera24.it.

Concursul a avut loc în Piazza Bresca. Valentina Dinca, din Ospedaletti a câștigat etapa MGP și automat merge direct la etapa finală a concursului național conceput de Claudio Marastoni.

Pentru Valentina, de origine română, dar care locuiește pe Riviera de aproximativ 4 ani, a fost primul concurs de frumusețe. „Un vis care s-a împlinit – a declarat ea -. Lucrez la un hotel, dar aș vrea să fiu un model când mă fac mare și cred că aceasta este o bună rampă de lansare. Eu rămân însă cu picioarele mele pe pământ „.

Valentina a uimit juriul cu farmecul și înălțimea ei de 1,80 m. Din juriu au făcut parte consilierul orașului Sanremo Mauro Menozzi, consilierul Giuseppe Faraldi, jurnaliștii Riviera24.it Veronica Senatore și Ilaria Fornito, Jacopo Martini de la Casa de Licitatii Martini, Daniela Chiaramella și Liana Ornella de la magazinul Stefanel.

Cel de-al doilea loc a fost obținut de Giorgia Macrì (17 ani, Ventimiglia), care a câștigat titlul de MGP Talento; al treilea de Erika Vazzano (21, Taggia) MGP Calcio. A câștigat titlul de MGP Fitness Giulia Fazio (21 de ani, Imperia); iar MGP Moto Monia Cuzzocrea (16 ani, Sanremo).

Seara a fost prezentată de Paolo Bianco.

Selecțiile de Miss Grand Prix vor continua pe tot parcursul verii în întreaga Liguria. Organizarea concursului regional a fost asigurată de agenția New Model Eventi în colaborare cu fotograful Domenico Messana.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Unii absolvenți de liceu vor să rămână în țară, meseriile la care visează: neurochirurg și informatician

Genzano, lucrător român pe bicicletă ucis de un automobilist pirat