in

Se întoarce din România și nu comunică la Serviciul Sanitar local: amendă usturătoare pentru o badantă la Piove di Sacco

S-a întors din România și nu a comunicat întoarcerea la autoritatea sanitară locală: badantă româncă amendată.

La Piove di Sacco, în provincia Padova, Poliția Locală a identificat o badantă care s-a întors din România fără să respecte comunicarea obligatorie către Serviciul de Sănătate, pentru a se înregistra în vederea efectuării perioadei de izolare, scrie Il Gazzettino.

Femeia fost sancționată cu 400 de euro pentru nerespectarea măsurilor de izolare impuse prin dispoziția Ministerului Sănătății. Mai mult, Ulss 6 Euganea a fost imediat informat, cu Departamentul de Prevenire, care a activat imediat măsura izolării femeii.

Anunțul a fost făcut chiar de primarul din Piove di Sacco, Davide Gianella: „Cred că respectarea măsurilor de precauție prevăzute pentru oprirea viruslui este fundamentală – sunt cuvintele lui Gianella – împotriva cărora niciodată nu trebuie să lăsam garda jos. În mod clar, vom continua să monitorizăm și vom aplica și sancțiuni atunci când este necesar, deoarece un comportament iresponsabil pune sănătatea tuturor în pericol ».

În provincia Padova, contagiunea a crescut brusc. 22 de cazuri noi de coronavirus au fost înregistrate ieri în provincie. Numărul de persoane în carantină în Padova a crescut, de asemenea, la 709, dintre care 12 au simptome. În ultimele 24 de ore, s-au adăugat 271. Numărul total de infecții de la urgență a crescut la 4.233. Momentan pozitivele sunt de 258, cu zece mai multe decât miercuri seara. Pacienții virologici negativi, pacienții declarați vindecați, au ajuns la 3.654 sau doisprezece mai mulți decât cu o zi înainte.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ex-deputatul de diaspora, Aurelian Mihai, acuză: Delegația DRP în vizita de lucru în Sicilia era de fapt o NUNTĂ DE PARTID

Carantina pentru românii care intra în Italia a fost PRELUNGITĂ, anunțul ministrului Roberto Speranza