in

Simona Halep: „Am fost testată pozitiv cu COVID-19. Sunt autoizolată acasă şi mă recuperez bine”

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial în acest moment, a anunţat, într-o postare pe Twitter, că a fost testată pozitiv la noul coronavirus.

”Salutare tuturor. Vreau să vă anunţ că am fost testată pozitiv cu COVID-19. Sunt autoizolată acasă şi mă recuperez bine după simptome uşoare. Mă simt bine… Vom trece peste asta împreună”, a scris Halep în reţeaua de socializare.

Halep a jucat ultimul său meci oficial pe 4 octombrie, când a fost învinsă de Iga Swiatek în optimi la Roland Garros, poloneza câştigând ulterior turneul. Halep a încheiat sezonul 2020 cu un bilanţ bun, având în vedere pandemia de coronavirus, care a întrerupt competiţiile între martie şi august. Cea mai bună jucătoare română de tenis a obţinut trei titluri, la Dubai, Praga şi Roma, ultimele două după reluarea turneelor, jucând şi o semifinală la Australian Open.

Printre alţi sportivi români care au fost testaţi pozitiv la COVID-19 s-a numărat şi înotătorul Robert Glinţă, calificat la JO de la Tokyo.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Gratta e Vinci”, fraudă de peste 24 de milioane de euro. Marii câștigători, angajați ai loteriei, știau care sunt biletele norocoase

Marile orașe din Italia ar putea intra în carantină de luni. Prima metropolă care s-ar putea închide este Milano