in

Sucesul unui român rezident la Vittorio Veneto: dublu campion național în România la atletism

„Atletism: dublu titlu național românesc pentru Cătălin Tecuceanu, 18 ani”, anunță Treviso Today, povestind succesul unui român de care provincia Treviso este foarte mândră. Un campion român rezident la Vittorio Veneto, care se antrenează în Italia, dar care câștigă titluri de campion național în România.

Este legitimat la clubul de atletism „Silca Ultralite Vittorio Veneto”. Recent a triumfat la categoria juniori la 800 și 1500 de metri, la concursul de la Pitești.

În februarie a câștigat alte două titluri naționale românești la 800 și 1500 m. Antrenorul său, Lionello Bettin a declarat că este foarte mândru. de elevul său care a venit „acasă” la club cu două medalii de au la gâtr.

Cătălin, 18 ani, este deja cunoscut la nivel internațional, purtând, din anul 2017, tricoul echipei naționale românești. Anul acesta a participat la mai multe concursuri, ajungând pe locul al cincilea la campionatul balcanic de 800 la disputa în Turcia. Sâmbătă 30 iunie, la cursa de 1500, Cătălin a câștigat cu 4’03”82 (are 3’57”28 ca record personal), în fața lui Andrei Daniel Matei și Emanuel Traian Musteata.

În 1 iulie, la cursa de 800 a obținut titlul cu timpul de 1’53”70, al doilea titlu în două zile. L-a însoțit în călătoria în România antrenorul Lionello Bettin. „Am ajuns aici cu un pic de regret pentru locul cinci la campionatele balcanice, unde podiumul este într-adevăr restrictiv – a spus Tecuceanu imediat după ceremonia de premiere – obiectivul în acest eveniment național a fost de gând să medalie în ambele 800 în 1500. Înapoi în Italia cu două titluri naționale și nu putem fi mai fericiți „.

Catalin locuiește în Trebaseleghe, în zona Padua, din 2008, când împreună cu mama și frații lui s-au reunit cu tatăl, aflat în Italia de mai mulți ani. Toți cei din familie, în afară de mama lor, au practicat atletism și toți, în afară de fratele mai mic care este dedicat înălțimii și obstacolelor, au avut cele mai mari satisfacții la semifond.

Acum șase ani, urmând exemplul fraților săi mai mari, Catalin a intrat pe pistă și nu a abandonat-o niciodată. Visează la un viitor în domeniul atletismului.

Performanță deosebită: Alexandru Negrea, stabilit la Milano, a devenit campion intercontinental SuperKombat. «Sunt român și așa voi rămâne»

Un român a făcut spectacol la Campionatul Italiei la tenis de masă: ”Este Roger Federer al ping-pongului italian” – VIDEO

Cătălin Tecuceanu, 18 ani, antrenat în Italia, campion în România. “Suntem foarte mulțumiți de această medalie”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tito Boeri (INPS): Italia are nevoie de imigranţi pentru a-şi plăti pensionarii

Interlop din Focșani prins în Italia, la Fonte Nuova, era urmărit internațional de 7 ani