in

Sute de participanți la turneul internațional de șah la Capri, dominat de români. Andrei Istrătescu, campion al turneului

Participare puternică a jucătorilor de șah din întreaga lume pentru cea de-a patra ediție a turneului internațional de șah organizat în superba insulă Capri. Succes deosebit pentru participanții români, unul dintre ei câștigând turneul și Cupa Capri Watch iar un altul s-a clasificat pe locul 4 și a câștigat Cupa Sergio Gargiulo.

Sute de jucători s-au confruntat în meciuri strânse, în cadrul evenimentului care s-a desfășurat pe parcursul a patru zile, în salonul hotelului La Residenza. 

Prezenți unii dintre cei mai mari campioni internaționali de șah, precum și mulți tineri pasionați de acest superb joc.

Turneul a fost câștigat de Andrei Istrătescu, care a câștigat Cupa Capri Watch. Pe locul al patrulea a fost tot un român, Mihail Marin, care a câștigat Cupa Sergio Gargiulo.

Premiile au fost înmânate de primarul orașului Capri, Gianni De Martino și de întreprinzătorul Silvio Staiano, sponsorul principal al evenimentului.

În urma evenimentului, președintele Clubului ”Șah – Capri” și organizatorul turneului, Michael Sorrentino, a mulțumit tuturor celor care au contribuit la succesul evenimentului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Forum economic la Bologna, adresat companiilor italiene care investesc sau care doresc să investească în România

Călătoriți cu Wizz Air şi Ryanair? Iată noile schimbări în politica de bagaje, în vigoare din această lună