in

Forum economic la Bologna, adresat companiilor italiene care investesc sau care doresc să investească în România

Consulatului General al României la Bologna îi revine deosebita plăcere de a vă invita la Forumul Economic cu denumirea ”Romania: sistema paese, eccellenze e oportunita’ agevolative”.

Forumul este organizat de Biroul de Promovare Comercială și Economică din cadrul Consulatului General al României la Milano, Camera de Comerț Italo-Română, Unioncamere Emilia Romagna, cu sprijinul Consulatului General al României la Bologna și se adresează companiilor italiene care investesc sau care doresc să investească în România.

Întâlnirea va avea loc joi, 8 noiembrie 2018, între orele 9.30-12.30, la sediul Unioncamere Emilia Romagna, Sala Pascoli e Marconi (et.2), via Aldo Moro 62, Bologna.

Toți cei care doresc să participe vor trebui să completeze un cupon (pe care puteți să-l descărcați AICI), apoi de trimis la următoarea adresă mail: [email protected]


Iată programul complet:

Va mai participa și Patrizio Bianchi, (assessore) șeful departamentului de politici europene, dezvoltare, formare profesională, universitară, învățământ și cercetare al regiunii Emilia-Romagna.

 

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Palmanova, notă de plată neachitată și pagube de 2000 de euro, româncă denunțată după un chef cu 50 de persoane

Sute de participanți la turneul internațional de șah la Capri, dominat de români. Andrei Istrătescu, campion al turneului