in

Forum economic la Bologna, adresat companiilor italiene care investesc sau care doresc să investească în România

Consulatului General al României la Bologna îi revine deosebita plăcere de a vă invita la Forumul Economic cu denumirea ”Romania: sistema paese, eccellenze e oportunita’ agevolative”.

Forumul este organizat de Biroul de Promovare Comercială și Economică din cadrul Consulatului General al României la Milano, Camera de Comerț Italo-Română, Unioncamere Emilia Romagna, cu sprijinul Consulatului General al României la Bologna și se adresează companiilor italiene care investesc sau care doresc să investească în România.

Întâlnirea va avea loc joi, 8 noiembrie 2018, între orele 9.30-12.30, la sediul Unioncamere Emilia Romagna, Sala Pascoli e Marconi (et.2), via Aldo Moro 62, Bologna.

Toți cei care doresc să participe vor trebui să completeze un cupon (pe care puteți să-l descărcați AICI), apoi de trimis la următoarea adresă mail: [email protected]


Iată programul complet:

Va mai participa și Patrizio Bianchi, (assessore) șeful departamentului de politici europene, dezvoltare, formare profesională, universitară, învățământ și cercetare al regiunii Emilia-Romagna.