Menu
in

Sute de participanți la turneul internațional de șah la Capri, dominat de români. Andrei Istrătescu, campion al turneului

Participare puternică a jucătorilor de șah din întreaga lume pentru cea de-a patra ediție a turneului internațional de șah organizat în superba insulă Capri. Succes deosebit pentru participanții români, unul dintre ei câștigând turneul și Cupa Capri Watch iar un altul s-a clasificat pe locul 4 și a câștigat Cupa Sergio Gargiulo.

Sute de jucători s-au confruntat în meciuri strânse, în cadrul evenimentului care s-a desfășurat pe parcursul a patru zile, în salonul hotelului La Residenza. 

Prezenți unii dintre cei mai mari campioni internaționali de șah, precum și mulți tineri pasionați de acest superb joc.

Turneul a fost câștigat de Andrei Istrătescu, care a câștigat Cupa Capri Watch. Pe locul al patrulea a fost tot un român, Mihail Marin, care a câștigat Cupa Sergio Gargiulo.

Premiile au fost înmânate de primarul orașului Capri, Gianni De Martino și de întreprinzătorul Silvio Staiano, sponsorul principal al evenimentului.

În urma evenimentului, președintele Clubului ”Șah – Capri” și organizatorul turneului, Michael Sorrentino, a mulțumit tuturor celor care au contribuit la succesul evenimentului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version