in

Tarom introduce NOI CURSE în Italia, pentru toți românii care vor să se repatrieze. Iată datele de decolare și prețurile

Tarom a introdus noi rute către şi dinspre Italia, în condiţii speciale, anunţând când şi la ce preţuri pot fi operate zborurile solicitate de pasageri, scrie Adevărul.

„La solicitarea dumneavoastră, am introdus următoarele zboruri speciale:

BUCUREŞTI – ROMA – BUCUREŞTI, date de călătorie: 16 IUNIE şi 23 IUNIE BUCUREŞTI – ROMA, cu tariful de 217 euro, bagaj de cală de 30 kg inclus

ROMA – BUCUREŞTI, cu tariful de 201 euro, bagaj de cală de 30 kg inclus

BUCUREŞTI – MILANO – BUCUREŞTI, dată de călătorie 19 IUNIE BUCUREŞTI – MILANO, cu tariful de 200 euro, bagaj de cală de 23 kg inclus

MILANO – BUCUREŞTI, cu tariful de 200 euro, bagaj de cală de 23 kg inclus”, a informat operatorul aerian.

Potrivit companiei, zborurile sunt operate în condiţii speciale, sub incidenţa HG 394/18 mai 2020, anexa 3, art. 4., iar din aceste considerente, pasagerii care vor fi acceptaţi la bordul aeronavelor trebuie să se încadreaze in următoarele categorii:

Dinspre Italia spre România vor fi acceptati doar cetăţenii români care doresc repatrierea conform art. 4, alin. J.

Dinspre România spre Italia sunt necesare următoarele condiţii:
– să fie cetăţeni italieni sau
– să fie lucrători sezonieri cu contract de muncă conform art. 4, alin. I sau
– să fie lucrători din sectorul transporturilor, prevăzuţi în anexa nr.3, la comunicarea privind implementarea culoarelor verzi („green lanes”), în temeiul orientărilor privind măsurile de gestionare a frontierelor, în vederea protejării sănătăţii şi a asigurării disponibilităţii mărfurilor şi serviciilor esenţiale – C (2020 1897/23.03.2020).

„De asemenea, înainte de efectuarea zborului vă rugăm să respectaţi condiţiile de călătorie speciale, pe care le găsiţi aici: https://www.tarom.ro/masuri-de-calatorie.

Biletele pot fi achiziţionate de pe site-ul nostru, www.tarom.ro, prin aplicaţia mobilă şi de la orice agenţie TAROM! Check-in-ul se face gratuit, online sau la aeroport”, a informat Tarom.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

«Nu am crezut niciodată că Papa va veni la Blaj!»

A încercat să treacă vama cu un Porche Boxter decapotabil, autoturismul era ”bun căutat pentru confiscare” în Italia